Nieuw bestuur IDEA

Nieuw bestuur IDEA

Branchevereniging IDEA heeft tijdens de Algemene Ledenvergadering drie nieuwe bestuursleden geïnstalleerd: Bart Smulders (MOVE), Xander Kranenburg (Live Solutions) en Ivo van den Belt (De Vries + Partners).

 

Bij IDEA treedt bij haar 10-jarig bestaan de 3e generatie leden aan die plaats nemen in het IDEA-bestuur. Met hun aantreden sorteert IDEA voor op een nieuwe periode van verenigingsbloei.

 

Portefeuilleoverdracht

Xander Kranenburg krijgt in het bestuur de nieuwe portefeuille Innovatie toebedeeld. Het IDEA-bestuur heeft deze kortgeleden toegevoegd. Met deze focus op innovaties in de branche bieden we leden het voordeel dat zij via IDEA goed op de hoogte gehouden worden van de nieuwste ontwikkelingen.

 

Ivo van den Belt neemt de portefeuille Verzekeringen, Wet- en regelgeving over van aftredend bestuurslid Dorine van der Bruggen.

 

Bart Smulders krijgt de portefeuille Bijeenkomsten en volgt daarmee aftredend bestuurslid Rein Korthals Altes op.

 

IDEA bedankt Dorine en Rein voor alle tijd en energie die zij in de afgelopen jaren hebben gestoken in de vereniging en voor de resultaten die dankzij hen zijn bereikt.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures