Ontdek Leuven en Vlaams-Brabant als nieuwe meeting- en incentivebestemming

Ontdek Leuven en Vlaams-Brabant als nieuwe meeting- en incentivebestemming

Leuven en Vlaams-Brabant beschikken over tal van multifunctionele congrescentra en special venues. Een snelle vergadering in de stad of een belangrijk congres op een vierkantshoeve op het platteland? Je vindt altijd wat je zoekt.

 

Buitengewone evenementen vragen uitzonderlijke locaties. Een personeelsfeest in het Kasteel van Gaasbeek? Een productvoorstelling in Museum M? Het kan allemaal.

 

Inspiring locations. Inspiring moments.

Je zoekt een comfortabel hotel waar je na een seminarie kunt overnachten of een charmant gastenverblijf als incentive voor jouw personeel? Leuven en Vlaams-Brabant beschikken over een ruim en gevarieerd aanbod: gastvrije B&B's, luxehotels,.... Ontspannen en werken gaan hand in hand, dat hebben ze in Vlaams-Brabant en Leuven goed begrepen. Creatieve eventbureaus bieden originele teambuildings aan waarvan jouw medewerkers nog lang zullen van nagenieten. Een kookworkshop op een boot, een avontuurlijk parcours, een scootertocht in het Hageland, noem maar op.

 

Benieuwd wat Vlaams-Brabant te bieden heeft?

Overheerlijke streekproducten zoals de Musa Lova, de tafeldruif, het witloof of de frisse Hagelandse wijn geven jouw receptie, event of congres net dat ietsje extra. En vergeet de rijke biertraditie niet: in de streek vind je tal van ambachtelijke brouwerijen waar je de lokale specialiteiten kan degusteren. Helemaal in de ban van het bier? Kom dan zeker vanaf oktober naar De Hoorn in Leuven, wanneer de oude Stella brouwerij omgetoverd tot complete meetingsite, haar deuren opent. Je zult niet teleurgesteld zijn!

 

Gelegen rond de Belgische hoofdstad Brussel met de luchthaven, de bedrijvenzones en de universiteitsstad Leuven, is Vlaams-Brabant ideaal bereikbaar vanuit binnen- en buitenland. Bovendien geeft deze sterke economische regio een internationale uitstraling aan uw events. Speel die troef uit! Vlaams-Brabant is bezaaid met historische sites en niet te missen bezienswaardigheden. Kunststad Leuven, het vermaarde Koninklijk Museum voor Midden-Afrika, het Kasteel van Horst, de Nationale Plantentuin, om er maar enkele te noemen. Dit te midden van de mooiste parken en bossen, om lekker te ontsnappen in het groen.

 

Kom de regio zelf ontdekken en WIN!

Kom Leuven en Vlaams-Brabant live beleven tijdens één van onze fam trips! De eerste exclusieve inspiratiedag zal plaatsvinden in het voorjaar en zal u meenemen naar de mooiste locaties voor jouw meetings en incentives. Het wordt een dag vol interessante tips voor jouw volgende event!

www.meetingleuven.be

Bron: Foto: Kayla Aerts

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Bouw 'The Jeroen Pit House' met steun van de ISE-community

Bouw 'The Jeroen Pit House' met steun van de ISE-community

'Inspire your Tribe' met To The Point Events

'Inspire your Tribe' met To The Point Events

Tips om het maximale uit je eventbudget te halen

Tips om het maximale uit je eventbudget te halen

Advertenties