OceanDiva wint Location Award 2012

OceanDiva wint Location Award 2012

Op 8 September 2012 vond in Berlijn de Location Award 2012 plaats. Een jury, bestaande uit gerenommeerde eventspecialisten die sinds jaren het boegbeeld zijn voor de Duitse eventbranche, bepaalden in maar liefst 10 categorieën de beste locaties van Duitsland.

 

 

De jury beoordeelt de locaties op basis van vaste criteria zoals infrastructuur, bereikbaarheid, flexibiliteit en toegankelijkheid. In de categorie 'mobiele locaties' behaalden de schepen van de Nederlandse OceanDiva-vloot de eerste plaats in Berlijn - wederom een succes van een Nederlandse event-company op de Duitse markt.

 

 

De onderscheidende factor – De mensen bij OceanDiva

De OceanDiva-vloot staat voor grenzeloze mogelijkheden voor zakelijke en feestelijke evenementen van 50 tot 1.500 gasten in Duitsland, Nederland en België. De schepen zijn moderne locaties, uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een geslaagd evenement. Maar volgens de filosofie van OceanDiva staan niet alleen de locaties op zich centraal. "Volgens ons is het niet alleen een concept of de locatie maar vooral ook de mensen erachter, die met hun passie en inzet uiteindelijk het succes van live-communicatie bepalen", aldus Edwin Petersen, Managing Director. "De mobiele locaties van OceanDiva zijn als het ware de hardware, die je nodig hebt voor een evenement. Om hier later een top-programma op te laten draaien heb je een stuk software nodig. En die software, dat is het team van OceanDiva."

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures