Bestseller EVENTS rolt al voor 3de keer van de persen

Bestseller EVENTS rolt al voor 3de keer van de persen

De bestseller EVENTS breekt records. Het boek ging meer dan 7.500 keer over de toonbank en is nu aan zijn 3de druk toe.


De eerste editie van het boek rolde eind 2010 van de drukpers. Het handboek rond eventmanagement is bestemd voor ervaren organisatoren, opdrachtgevers van (bedrijfs)evenementen en voor event 'dummies'. Het werd in geen tijd een echt referentiewerk. Zowel in het bedrijfsleven, het hoger onderwijs als op de particuliere markt is het boek van Kevin Van der Straeten een schot in de roos.

 

De onverwachte stormloop op het boek zorgde er voor dat de hele voorraad al uitgeput was amper enkele maanden na publicatie. Een 2de druk kon niet uitblijven. Ondertussen zijn we nog geen jaar verder en opnieuw is ons magazijn helemaal leeg. Het boek EVENTS ging meer dan 7.500 keer over de toonbank en ondertussen wordt de 3de druk van het boek afgewerkt.

 

We vragen auteur Kevin Van der Straeten hoe het komt dat EVENTS een bestseller is geworden? "Er zijn heel wat boeken over evenementen op de markt, maar de unieke opbouw en aantrekkelijke vormgeving maken van EVENTS een handig werkinstrument. Je vindt het op het bureau van heel wat organisatoren. De toegankelijke schrijfstijl leest vlot zonder afbreuk te doen aan de diepgang en de sterke inhoud."

 

Heb je EVENTS nog niet op je boekenplank staan? Bestel het nu meteen!

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures