Eventnieuws dubbel zo snel in je mailbox

Eventnieuws dubbel zo snel in je mailbox

De eventplanner.be /.nl redactie speelt voortaan korter op de bal en brengt je nog sneller op de hoogte van het laatste nieuws uit de eventsector, de nieuwste trends en handige tips. Onze nieuwsbrief verschijnt voortaan twee maal per week in plaats van één keer.

 

In onze wekelijkse nieuwsbrief op maandag krijg je al 10 jaar lang een verzameling van de boeiendste artikels die onze redactie de week ervoor heeft geschreven. Uit marktonderzoek bij onze lezers blijkt dat in deze snel evoluerende sector deze frequentie niet hoog genoeg is om eventprofessionals zoals jij up-to-date te houden. Daarom hebben we beslist onze nieuwsbrief voortaan op maandag én donderdag uit te sturen. In plaats van één lange nieuwsbrief ontvang je voortaan twee kortere edities.

In plaats van één lange nieuwsbrief ontvang je voortaan twee kortere edities.

Investeren in content

Als online vakblad voor zowel de Nederlandse als Belgische evenementensector blijven we in content investeren. Zo gaan er niet alleen meer middelen naar onze geschreven redactie, maar investeren we ook fors in nieuwe mogelijkheden om je op de hoogte te houden van jouw vak! En dat blijven we met heel veel plezier en dankzij de steun van onze adverteerders helemaal gratis doen. Je betaalt bij ons dus geen abonnementsgeld voor jouw vakliteratuur.

 

Zet je schouders onder eventplanner.be /.nl

Vind je onze nieuwsbrieven sterk en onze artikels boeiend? Beschouw je eventplanner.tv als een goed initiatief voor de branche? Levert EventMonitor waardevolle informatie voor jou als organisator of toeleverancier? En vind je onze netwerkevents doeltreffend? Mooi. Ook jij kan ons helpen door op onze artikels te reageren en ze samen met onze eventplanner.tv afleveringen te delen via social media. Zo bouw ook jij mee aan de toekomst van onze sector. Heb je een eventbedrijf, dan kan je ons ook steunen door je onderneming te laten opnemen in onze bedrijvengids!

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

21 brunch-buffetten waar je gasten dol op zullen zijn

21 brunch-buffetten waar je gasten dol op zullen zijn

België voert Covid Safe Ticket in voor evenementen

België voert Covid Safe Ticket in voor evenementen

Pukkelpop gooit de handdoek in de ring: festival geannuleerd

Pukkelpop gooit de handdoek in de ring: festival geannuleerd

Advertenties