De Magie van Toverland

De Magie van Toverland

Steeds meer (Belgische) families ontdekken het Nederlandse Attractiepark Toverland. Dit, op steenworp afstand van de grens gelegen park, heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een geliefd themapark met attracties voor het hele gezin. Niet voor niets verkozen 54.000 ANWB-leden Toverland dit jaar tot het Leukste uitje van Nederland. Ook steeds meer bedrijven kiezen Toverland als locatie voor hun event. Wat is toch de magie van Toverland?

 

Magie en betovering kun je heel breed oppakken en bij Toverland komt het in alle vormen terug. Letterlijk in het Toverhuis waar kinderen met een toverstafje zelf allerlei voorwerpen kunnen laten bewegen, of in de nieuwe parkshow De Toverzolder. Maar de magie gaat verder dan dat. Bij Troy, een kolossale houten achtbaan is een heel themagebied opgetrokken rond de mythologie, inclusief een groot houten paard. Dit jaar opende het park een nieuwe evenementenlocatie: de Magische Medina, die zoals de naam al doet vermoeden de sfeer uitademt van 1001 nacht. Die betoverende entourage maakt een feest al meteen bij binnenkomst bijzonder.

 

Toverwoord

Volgens Tamara Thijssen van Toverland Events is magie letterlijk het 'toverwoord' van het park. "Zeker in tijden van crisis bezoeken mensen een attractiepark om even te kunnen ontsnappen uit de harde dagelijkse werkelijkheid", legt ze uit. "Natuurlijk moeten er leuke, verrassende en misschien wel spectaculaire attracties staan, maar wat mensen eigenlijk zoeken is een beleving. Als je in onze Magische Medina zit te dineren of borrelen dan voel je je even een rijke oliesjeik. Dat is toch magisch mooi?!"

 

Nieuw themagebied

Betekent dit dat er geen attracties meer bijkomen? In tegendeel. In april 2013 opent Toverland een groot nieuw themagebied met acht nieuwe attracties. De eerste, een achtbaan met draaiende karretjes gaat zelfs in oktober dit jaar al open. Ook bij die achtbaan wordt veel aandacht besteed aan thematisering en betoverende verrassingen. Het nieuwe gebied heet niet voor niets de Magische Vallei. 

www.toverlandevents.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Nieuwe eventlocatie in Oostende

Nieuwe eventlocatie in Oostende

Haal alles uit je event software met de Halito! Academy

Haal alles uit je event software met de Halito! Academy

Waarom Koninklijke Jaarbeurs werd verkozen tot Beste Congreslocatie van 2022

Waarom Koninklijke Jaarbeurs werd verkozen tot Beste Congreslocatie van 2022

Advertenties