Dazzle Events beleeft sportieve zomer

Dazzle Events beleeft sportieve zomer

Dazzle Events zat de voorbije 'Olympische' zomer niet stil. Met enkele gevarieerde opdrachten, klein en groot, al dan niet ondersteunend, bewijst dit eventteam dat ze van alle markten thuis is. En dat vele klanten haar deskundigheid en professionele en creatieve aanpak naar waarde weet te schatten.

 

Toeval of niet: het eventbureau uit Erpe-Mere beleefde in dit Olympisch jaar een sportieve zomer.

 

Urban Olympics, Mechelen

Op 22 juni organiseerde Dazzle Events een 'olympiade' voor het personeel van Copagro. Deze 'Urban Olympics' in downtown Mechelen waren een semi-actieve stadswandeling met enkele leuke, aangepaste sportieve activiteiten. Pikant detail: de vele disciplines werden niet op een of ander sportcomplex betwist, maar in het historische stadscentrum zelf. Badminton met een bushokje als net, pingpong met een zitbankje als tafel, hordenlopen over vuilnisbakken en stadsplanten, ... Over deze 'Urban Olympics' werd bij Copagro, maar ook in Mechelen zelf, bij de koffie nog lang nagepraat. "Ondanks de weinige voorbereidingstijd wist Dazzle Events een bijzonder geslaagd programma in elkaar te boksen", aldus directielid Ann Mettepenningen.

 

 

EK Yu-Gi-Oh!, Milaan

Begin juli kreeg Dazzle Events de organisatie van het Europees Kampioenschap 'Yu-Gi-Oh!' in Milaan toevertouwd, wereldwijd de best verkochte trading card game. Op 6, 7 en 8 juli stonden zij in voor een op maat gemaakt vipprogramma met incentiveactiviteiten, diverse internationale managementmeetings, honderden hotelovernachtingen en de boeking van shuttles en vluchten.

 

Magic: The Gathering, Gent

Later die maand (21-22 juli) werd Dazzle Events gevraagd het internationale event 'Magic: The Gathering Grand Prix' tijdens de Gentse Feesten in Flanders Expo in goede banen te leiden. De circuits van deze trading card game trekken telkens een 1.000 à 2.000 spelers uit alle hoeken van de wereld aan. Dazzle Events selecteerde de venue en de toeleveranciers, boekte de vluchten en hotelovernachtingen, verzorgde de volledige productie en coördinatie ter plaatse, organiseerde tijdens deze twee dagen 5 conferenties en één incentive en stond in voor de totaalorganisatie. "Zowel Danny Brosens als Wouter Maenhaut zijn heel proactief, denken voortdurend mee om het event te verbeteren en blijven daarbij binnen het budget", vertelt een tevreden Dieter Schoeters, Premier Play Manager bij Hasbro.

 

Support

Dazzle Events is echter van alle markten thuis. Het bureau organiseert niet alleen internationale events, corporate incentives en teambuildings maar voert ook tal van ondersteunende opdrachten uit. Zo was het bureau de voorbije zomer actief op het Circuit van Zolder (GT Academy finale Benelux) en tijdens de beruchte 24u van Francorchamps. En op 23 augustus stond het team in voor het stagemanagement van de najaarspresentatie van VTM, voor pers en adverteerders. Haar goede naam bracht Dazzle Events zelfs tot op de Olympische Spelen in Londen, waar het team werd ingeschakeld bij de afbouw van het Belgische Paviljoen.

 

Druk najaar

Er is zelfs geen tijd voor pauze. De organisatie van internationale events in Moskou en Sheffield, een personeelsuitstap in de Westhoek, de organisatie van een creatieve salesmeeting in Duitsland; ja zelfs standontwikkeling op een internationale beurs zijn maar enkele van de lopende opdrachten. Voor 2013 kwamen ondertussen al meerdere klanten bij Dazzle Events tekenen voor de organisatie van in totaal 12 internationale evenementen.

www.dazzle-events.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Virtuele meeting of teambuilding? Shaken or stirred?

Virtuele meeting of teambuilding? Shaken or stirred?

JADA events laat je culinair genieten van Gent tot Antwerpen

JADA events laat je culinair genieten van Gent tot Antwerpen

Studenten University of Westminster lanceren het internationaal programma voor digitale stages

Studenten University of Westminster lanceren het internationaal programma voor digitale stages

Advertenties