Subsidie voor inzet van evenementenbussen

Subsidie voor inzet van evenementenbussen

Organisatoren van evenementen kunnen Oost-Vlaanderen (B) een toelage aanvragen voor de inzet van evenementenbussen bij grootschalige evenementen.

 

Hiermee worden de organisatoren aangespoord om tijdig na te denken over de locatiekeuze en mogelijke maatregelen te nemen die leiden tot een meer duurzaam en veilig verplaatsingsgedrag in het kader van vrijetijdsverplaatsingen.

 

Toelage voor evenementenbussen

Om zonder zorgen van een feestje terug te komen, is de feestbus een veilig en betaalbaar alternatief. Organisatoren van evenementen met minstens 5.000 bezoekers kunnen in de provincie een toelage aanvragen voor het inzetten van evenementenbussen. Let wel, de aanvraag moet 16 weken voor de start van het evenement worden ingediend!

 

Enkel gemeenten, interlokale verenigingen van gemeenten en rechtspersonen en verenigingen zonder winstoogmerk kunnen een aanvraag indienen. Bij de aanvraag dient een ingevuld mobiliteitsplan te worden toegevoegd. 

www.oost-vlaanderen.be/public/wonen_milieu/mobiliteit/collectief_vervoer/evenementen/#.UDTFOKk0O-K

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kinepolis Brussel
HoHo Hoor je wat ik zeg?
Kinepolis Brussel|26 November 2020

Op zoek naar het ideale relatiegeschenk voor jouw medewerkers of klanten? Dan moet je eens heel goed luisteren.


Vond jij 2020 ook zo'n hoho-hopeloos jaar? Dat kan niet anders. Alleen al daarom verdient iedereen, van je medewerkers tot je klanten, een geweldig eindejaarsgeschenk. Wil je weten wat het is? Dan moet je eens heel goed luisteren. Elke week spreekt onze Kerstman - mét ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures