Subsidie voor inzet van evenementenbussen

Subsidie voor inzet van evenementenbussen

Organisatoren van evenementen kunnen Oost-Vlaanderen (B) een toelage aanvragen voor de inzet van evenementenbussen bij grootschalige evenementen.

 

Hiermee worden de organisatoren aangespoord om tijdig na te denken over de locatiekeuze en mogelijke maatregelen te nemen die leiden tot een meer duurzaam en veilig verplaatsingsgedrag in het kader van vrijetijdsverplaatsingen.

 

Toelage voor evenementenbussen

Om zonder zorgen van een feestje terug te komen, is de feestbus een veilig en betaalbaar alternatief. Organisatoren van evenementen met minstens 5.000 bezoekers kunnen in de provincie een toelage aanvragen voor het inzetten van evenementenbussen. Let wel, de aanvraag moet 16 weken voor de start van het evenement worden ingediend!

 

Enkel gemeenten, interlokale verenigingen van gemeenten en rechtspersonen en verenigingen zonder winstoogmerk kunnen een aanvraag indienen. Bij de aanvraag dient een ingevuld mobiliteitsplan te worden toegevoegd. 

www.oost-vlaanderen.be/public/wonen_milieu/mobiliteit/collectief_vervoer/evenementen/#.UDTFOKk0O-K
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Ibis Styles Zeebrugge
Boek uw veilig vergadermoment of seminarie bij ibis Styles Zeebrugge!
Ibis Styles Zeebrugge|
12 April 2021

Ibis Styles Zeebrugge biedt bedrijven een veilig alternatief waar vergaderingen en seminaries kunnen plaatsvinden in bedrijfsbubbels tot 35 personen. Omdat wij ons strikt aan de richtlijnen houden hebben wij de ruimtes aangepast en de hygiënische maatregelen bijgewerkt. Denk bijvoorbeeld aan alcoholgel dispensers, gemarkeerde looproutes, voldoende schoonmaak momenten in de openbare ruimtes en voldoende afstand. Kortom, bij ons zit iedereen veilig! 😷

 

De ruime en moderne vergaderzalen ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

INKART zet in op de zomer!

INKART zet in op de zomer!

Fonkelnieuwe MICE brochure voor het Domein van de Grotten van Han

Fonkelnieuwe MICE brochure voor het Domein van de Grotten van Han

Massa-evenementen: 'Risico op besmetting niet groter dan thuis'

Massa-evenementen: 'Risico op besmetting niet groter dan thuis'

Advertenties