Smart Event Manager presenteert vernieuwde management informatie

Smart Event Manager presenteert vernieuwde management informatie

De /bedrijven/c_event-planning-software.html/bedrijven/c_event-planning-software.html Smart Event Manager bevat sinds kort een volledige vernieuwde module met managementinformatie. Directie en management van evenementenlocaties beschikken daarmee over actuele overzichten van (omzet)cijfers.

 

In de vernieuwde module kunnen nu overzichten worden gemaakt, die specifiek op de organisatie en haar wensen zijn afgestemd.

 

Maximaal inzicht

Directeur Lex de Vries: "Met deze ontwikkeling komen we nog verder tegemoet aan de wensen van onze klanten. Informatie die zij in de vorm van reserveringen toevoegen kunnen op deze manier efficiënter geanalyseerd worden. Doordat wij de gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan, kan de gebruiker met enkele muisklikken de gevraagde cijfers uitdraaien. We bieden directie en management maximaal inzicht."

 

Maatwerk

"Naast de belangrijke basisoverzichten, kunnen we nu ook maatwerk overzichten samenstellen. Onze gebruikers kunnen daarmee op elk gewenst moment een overzicht uitdraaien met resultaten die specifiek voor hun eigen organisatie zijn samengesteld", vervolgt Lex. "De willekeur aan Excel lijsten waarin de omzet handmatig wordt bijgehouden kan daarmee volledig verdwijnen."

 

Smart Event Manager is een software programma voor de evenementenbranche. Ruim 150 bedrijven in Nederland en België maken inmiddels gebruik van dit pakket. Zowel grote congrescentra, als bijzondere locaties, outdoor locaties en zalencentra.

www.smarteventmanager.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures