Taxistop lanceert carpooling voor events

Taxistop lanceert carpooling voor events

De vzw Taxistop, de organisatie die onder meer carpool- en autodeeldiensten in België organiseert, lanceert de website www.eventpool.be

 

Die site is bedoeld om het aantal auto's richting festivals en grote evenementen terug te dringen door mensen samen te laten rijden.

 

Met Eventpool wil Taxistop de mobiliteitsknoop aan festivals en grote events verlichten. Op de website kan je je als bestuurder of lifter opgeven om zo samen naar een festival of publieksevenement te gaan."Wij hopen dat dezelfde smaak van muziek een motivatie is om samen te rijden", luidt het in een persbericht.

 

Het eerste festival dat gebruikmaakt van eventpool.be is Kokopelli in Gullegem komend weekend. Nadien volgen ook Werchter Boutique, TW Classic, Couleur Café, Gent Jazz en anderen. In de toekomst wil Taxistop Eventpool ook aanbieden voor andere evenementen, zoals voetbalwedstrijden en concerten in grote zalen zoals het Sportpaleis.

 

Voor wie gebruikmaakt van Eventpool is een beoordelingsysteem uitgewerkt. "Gebruikers kunnen elkaar evalueren op basis van criteria als rijstijl en stiptheid. Zo ontstaat een vertrouwensband om rittendelen verder te laten groeien".

www.eventpool.be

Bron: Taxistop

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures