De Boer benoemt Arnout de Hair tot CEO

De Boer benoemt Arnout de Hair tot CEO

De Boer Structures, leverancier van tijdelijke accommodaties voor grote evenementen en zakelijke toepassingen, maakt de benoeming bekend van Arnout de Hair (48) tot CEO.
 

Arnout de Hair treedt per 1 juli 2012 aan als opvolger van Lucas Covers die dan het bedrijf zal verlaten. De Raad van Commissarissen is Lucas Covers erkentelijk voor de belangrijke bijdrage die hij de afgelopen vier jaar aan de ontwikkeling van De Boer heeft geleverd. Ondanks de sterke schommelingen in de economie heeft De Boer jaarlijks een duidelijke groei door kunnen maken en is de orderportefeuille voor 2012 met onder meer diverse aansprekende internationale topevenementen zeer goed gevuld. De Boer zal dit jaar na een moeilijke periode weer een positief resultaat behalen.

Arnout de Hair is ruim 14 jaar werkzaam bij De Boer en heeft binnen de onderneming verschillende directiefuncties bekleed op logistiek- en IT-terrein en is sinds 2001 verantwoordelijk als operationeel directeur. Volgens de Raad van Commissarissen is het positief dat met Arnout de Hair iemand uit de eigen organisatie is benoemd: "Arnout de Hair heeft een ruime ervaring opgebouwd in de operationele aansturing van De Boer en kent de markt en de klanten van de onderneming zeer goed. Omdat de onderneming de komende jaren een nieuwe fase in zal gaan waarin de aandacht sterker gericht zal zijn op verdere verbetering van de productiviteit, ontwikkeling van nieuwe en innovatieve structuren en verdere groei van de winstgevendheid, zal hij gezien zijn achtergrond daaraan een belangrijke bijdrage kunnen leveren."

Arnout de Hair heeft economie en logistiek gestudeerd aan de KMA in Breda en bedrijfskunde bij het IBO in Zeist. Hij heeft zes jaar bij de Koninklijk Landmacht gewerkt en is daarna vijf jaar bij Menken van Grieken verantwoordelijk geweest als logistiek manager.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

To The Point Events zit vol energie

To The Point Events zit vol energie

Gedaan met peperdure concerttickets? Waarom kosten ze soms drie keer zoveel?

Gedaan met peperdure concerttickets? Waarom kosten ze soms drie keer zoveel?

De kunst van de perfecte aftermovie

De kunst van de perfecte aftermovie

Advertenties