Geboden te parkeren

Geboden te parkeren

Voor je gasten start een geslaagd event zodra ze de parking oprijden. Duidelijke signalisatie, een vriendelijke ontvangst en vlot parkeren geven jouw deelnemer al een positief gevoel van bij het begin. Maar een goede parking organiseren is meer dan gasten vlot en correct laten parkeren. Daar weet Parkingboys alles van.

 

Parkingboys voorziet niet alleen parkingpersoneel maar neemt ook de voorbereiding en opvolging van het totale parkinggebeuren voor zijn rekening. Deze parkingspecialist werkt voor jou een duidelijk plan uit dat rekening houdt met het aantal parkeerplaatsen, de ligging van in- en uitgangen en de nodige VIP-voorzieningen. Zo krijg je als organisator een totaalbeeld van het parkeergebeuren. Dit parkingplan dient ook als briefing voor het personeel.

 

Als dat nodig is stelt Parkingboys in overleg met politiediensten en de gemeente een verkeersplan op, dat focust op zo weinig mogelijk overlast voor de buurt tijdens de in- en uitstroom van het event. Een ervaren verantwoordelijke van Parkingboys neemt al jouw verkeerskopzorgen over en treedt op als tussenpersoon tussen organisator en politiediensten. Hij coördineert het parkeergebeuren samen met de politie en andere medewerkers.

 

Duidelijke signalisatie

Parkingboys zorgt voor duidelijke signalisatie op de parkeerterreinen en ondersteunt de gemeentelijke bewegwijzering. Het bedrijf heeft een eigen reclameafdeling waar het borden en banners op maat maakt om de bezoekers te begeleiden naar het parkeerterrein.

 

Mobiel

Eens op het parkeerterrein, stelt Parkingboys alles in het werk voor een vlot verloop. Om grote parkings gemakkelijk te kunnen beheren, rijden de parkeerwachters op drukke momenten in Smarts en op scooters rond om het grote aantal bezoekers ontspannen te ontvangen. Ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare partner die het beheer van de parking tijdens jouw event kan overnemen, dan ben je bij Parkingboys aan het juiste adres.

www.parkingboys.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures