Workshop: evenementen organiseren

Workshop: evenementen organiseren

Een event organiseren: hoe doe je dat eigenlijk? Het is een vraag die we al eens voorgeschoteld krijgen. Expert Academy en Jan De Wieuw zorgen voor een inspirerende workshop rond dit thema.

 

Je bent (plots) verantwoordelijk voor de organisatie van een event, opendeurdag, congres of personeelsfeest. Hoe zorg je voor een creatieve en originele aanpak zonder je budget onder druk te zetten? En hoe kan je de effectiviteit en het resultaat van uw evenementen optimaliseren? Wat werkt en welke valkuilen moet je zeker vermijden?

 

Op al deze vragen krijg je gegarandeerd een antwoord tijdens de workshop 'Succesvolle events organiseren' op maandag 18 juni 2012 in Gent.

Tijdens deze interactieve workshop komen alle aspecten van event management aan bod: van het bedenken van een creatieve invulling tot de succesvolle uitvoering van het evenement. Met vele direct bruikbare tips, relevante praktijkvoorbeelden, handige checklists en ruime aandacht voor actuele trends en te vermijden valkuilen. De training leert je efficiënter en effectiever events te organiseren om binnen het vooropgestelde budget het maximale rendement te bereiken.

 

Tijdens de workshop wordt gewerkt met concrete oefeningen aan de hand van doelgerichte opdrachten. De opleiding wordt steeds aangepast aan de competenties van de deelnemers. Er wordt optimaal gebruik gemaakt van best practices, in combinatie met duidelijke voorbeelden van DO's en DON'T's uit de praktijk. Een must voor wie inspirerende, creatieve en succesvolle events wil organiseren. Het naslagwerk en handboek 'EVENTS' van Kevin Van der Straeten is inbegrepen in de totaalprijs.

 

 

Succesvolle Events Organiseren

Maandag 18 juni 2012 van 14u tot 17u in Gent (België)

Expert: Jan de Wieuw (Jada Events)

Prijs € 295,00

 

Info en inschrijving: www.expertacademy.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures