Circus, cabaret & chaos dinnershow

Circus, cabaret & chaos dinnershow

Teatro Boxtalino is een adembenemende dinnershow met circus, cabaret, live music, gastronomie en ware chaos!

 

Het is echt genieten bij Teatro Boxtalino waar diva's en bizarre clowns de gasten verwelkomen en de avond begint met een totale staking in de keuken! Tijdens dit gastronomisch avontuur, waar bijna alles verkeerd loopt zal onze keukenpiet samen met zijn makkers van het circus en met medewerking van het publiek proberen de avond tot een goed eind te brengen... misschien.

 

Met artiesten van 'Cirque du Soleil' en het 'Russisch staatscircus' brengt Teatro Boxtalino entertainment van de bovenste plank met humor, spanning en sterke emoties. Kom met vrienden, collega's, klanten of familie en Teatro Boxtalino wordt ook voor jou en je gezelschap de meest onvergetelijke culinaire ervaring van het jaar!

 

Teatro Boxtalino staat permanent opgesteld in het recreatiedomein De Schorre in Boom, nabij Antwerpen, en geeft publieke voorstellingen op vrijdag 20 april, 18 mei, 22 juni, 21 september, 19 oktober en 16 november. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 35 euro, groepsprijzen op aanvraag. Privatieve dinnershows zijn mogelijk vanaf 35 personen. Voor andere datums en bijkomende informatie klik je door op onderstaande link.

www.circusevents.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures