10 redenen waarom jouw event niet meer zonder app kan

10 redenen waarom jouw event niet meer zonder app kan

Nu de smartphone is ingeburgerd bij het grote publiek, wordt het voor evenementen steeds belangrijker om een 'mobile event app' te lanceren.

 

"Het lanceren van je eigen mobile event app biedt veel extra mogelijkheden", aldus Frans Jonker van ticketscript. "Bovendien is een app produceren ook veel betaalbaarder geworden. Ticketscript stelt organisatoren nu in staat om hun eigen mobile event app te lanceren tegen een geringe vergoeding!"

 

Mocht je nog twijfelen of een app ook waardevol is voor jouw evenement, dan geeft ticketscript 10 redenen om er helemaal voor te gaan:

  • Het is een perfecte manier om de interactie aan te gaan met de (potentiële-) klanten van je evenement. Met de event app kunnen je klanten snel informatie over het evenement terugvinden zoals locatie, line up en informatie over de artiesten. 
  • Dankzij de lage maandelijkse kosten en het ontbreken van een opstartkost is een event app toepasbaar voor alle soorten evenementen, van klein tot groot. 
  • De mobile event app is een extra verkoopkanaal voor tickets bovenop de al bestaande verkoopkanalen, zoals je eigen website en Facebook fanpage. 
  • Klanten worden tijdig geïnformeerd over je toekomstige evenementen en kunnen via de app meteen tickets kopen. 
  • Het is een betaalbare manier om je evenement te promoten en zorgt voor trouwe klanten. 
  • Het printen van het dagprogramma voor je klanten behoort tot het verleden! Klanten kunnen het programma live op hun smartphone zien. 
  • De mobile event app is, voor jouw gasten, gratis te downloaden in de App store en Android Market. 
  • Voeg je eigen RSS Feed, Youtube kanaal, Twitter & Facebook pagina toe aan je mobile event app. Verder kan je ook Google maps & evenement informatie toevoegen. 
  • Technische kennis is niet nodig. De app is snel en makkelijk te lanceren en te onderhouden. 
  • Het gebruik en de acceptatie van mobiel internet verloopt nog sneller dan die van het traditionele internet dus zorg ervoor dat je niet achterblijft! 

Innoveer je evenement en voorzie je klanten van een extra gratis service die tevens je kaartverkoop een extra boost geeft! Meer informatie over de mobile event app op de website van ticketscript.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures