Dazzle Events opent nieuwe deuren

Dazzle Events opent nieuwe deuren

De opening van een fantastisch nieuw kantorengebouw is zeker een rede tot vreugde, net zoals de naamsverandering van een onderneming dit is. Bij Dekkers NV een filiaal van het net van het bouwimperium Tectum Group was er in januari een dubbele reden tot feesten.

 

Het tot voor kort gekende Limburge bedrijf Group Biesmans verandere recent van naam en heet nu Tectum Group. In het kader van deze herpositionering en groei, mochten de medewerkers van Dekkers NV - een onderdeel van deze groep - een splinternieuw kantoorgebouw in Eke in gebruik nemen. Net na de feestdagen toonden deze medewerkers met veel trots hun nieuwe werkplek aan hun partners en klanten.

 

Dazzle Events werd aangesproken om deze gelegenheid niet onopgemerkt te laten voorbijgaan. Een taak die het evenementenkantoor, gedreven door de drive van Tectum Group, graag ter harte nam. Gezien het kantoorgebouw niet de nodige indeling heeft om 160 gasten in dergelijke context te ontvangen, toverde Dazzle Events de aangrenzende opslaghanger om tot een unieke evenementenlocatie. Eenmaal Dazzle Events klaar was met de transformatie waanden de gasten zich al gauw in een luxueuze feestzaal, eerder dan in de gekende industriële hangar.

 

Om de gasten te vrijwaren van regen en wind verzorgde Dazzle Events een tentenstructuur die dienst deed als vestiaire. Ook de tijdelijke keuken werd ondergebracht in de tenteninfrastructuur. Gastsprekers Wouter Beke (Voorzitter CD&V) en Jean Biesmans (CEO Tectum Group) verwelkomden de gasten, waarna met een interactief optreden en een verzorgd walking dinner de avond werd verder gezet. De samengang en aanpak van al deze elementen versterkten de band tussen de aanwezigen en het bedrijf.

 

Om een maximaal rendement te halen uit dit feest, verbreedde Tectum Group de gastenlijst tot klanten, zakelijke contacten en zelfs prospecten. De mix van medewerkers en externe contacten zorgde ervoor dat het merk 'Tectum Group' voor de beide doelgroepen een menselijk gezicht kreeg. Een feest zoals dit in Eke geeft niet alleen een beeld van de activiteiten van een bedrijf, maar laat de aanwezigheden onbewust een emotionele band opbouwen met het bedrijf, en maakt het merk ook persoonlijker.

 

Dazzle Events ondersteunde Tectum Group bij in het realiseren van hun wensen op een hoog professioneel niveau overeenkomstig de waarden van het bedrijf. Een tevreden klant is natuurlijk het mooiste bewijs van een geslaagde opdracht.

 

"Wij zien het als onze taak als evenementenkantoor om de klant te ondersteunen met duwtjes in de juiste richting om samen de vooropgestelde doeleinden te bereiken. Dankzij deze unieke aanpak van Dazzle Events houdt de klant 'zijn' gebeurtenis steeds dicht bij zich", aldus Wouter Maenhaut.

www.dazzle-events.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures