The Oval Office neemt ambitieuze start

The Oval Office neemt ambitieuze start

Eén nieuw kantoor, twee BEA nominaties en 5 nieuwe 'live communication' medewerkers gezocht!

 

The Oval Office, het nieuwe live communication bureau gevormd door het vroegere GUAVA en Respect for Your Audience, huist vanaf vandaag 9 januari in zijn nieuwe pand in de Herrystraat 15 in Antwerpen. Het hele team van 23 specialisten in strategische communicatie, corporate en marketing events, field marketing, hospitality, public relations en corporate design zit er nu onder één dak, klaar om de 'live communication uidagingen' van 2012 aan te gaan!

 

 

The Oval Office rekruteert

Om zijn ambities te realiseren en nieuwe live communication projecten uit te werken is The Oval Office op zoek naar 5 nieuwe collega's:

  • 2 Project Managers communicatie waarvan één met online expertise
  • 1 People Manager field marketing
  • 1 Project Manager events & field
  • 1 Junior Project Manager field logistics

 

Nominaties Benelux Event Awards

The Oval Office heeft ook zijn twee eerste nominaties voor de Belgian Event Awards (BEA) in de wacht gesleept. De launch van Nintendo 3DS (in 2011 uitgevoerd door Twins - Respect for Your Audience) en het event naar aanleiding van de doop van twee schepen van het baggerbedrijf DEME werden door de jury beloond met een nominatie. De eindjurering vindt plaats in februari en de uitreiking van de BEA’s op 29 maart.

 

 

 

Cirque du Soleil

In exclusiviteit voor België biedt The Oval Office de VIP-arrangementen voor Cirque du Soleil aan. Naar aanleiding van de voorstellingen van Alegria die van 28 maart tot 1 april plaatsvinden op de Heizel organiseert The Oval Office in een zeer sfeervolle spiegeltent VIP-arrangementen voor bedrijven.

 

 

Van Aquafin tot ZNA

The Oval Office telt onder zijn klanten Aquafin (events), Belgacom (field marketing), BMW Belux (events), bpost (events), Cirque du Soleil (hospitality en PR), DEME (events), Educam (events), Mobistar (events), Nintendo (events en PR), Sodastream (field marketing), SD Worx (events), SNCB Logistics (vakbeurzen), Tempo Team (events), Umicore (events), Weight Watchers (events), ZNA (events). 

 

www.theovaloffice.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe plaats je een post op eventplanner.be /.nl?

Hoe plaats je een post op eventplanner.be /.nl?

Hoe zorg je ervoor dat je gasten de nieuwe regels volgen op je evenement

Hoe zorg je ervoor dat je gasten de nieuwe regels volgen op je evenement

19 ongebruikelijke dineropstellingen voor jouw droomevenement

19 ongebruikelijke dineropstellingen voor jouw droomevenement

Advertenties