Nieuw: EventMonitor, dé barometer voor de sector

Nieuw: EventMonitor, dé barometer voor de sector

Hoe gaat het met de eventsector? Volg jij de trend, steek je er boven uit of heb je iets in te halen? Dat is voortaan glashelder dankzij EventMonitor. Dit nieuwe initiatief van eventplanner.be /.nl in samenwerking met verschillende vakverenigingen, is de eerste barometer voor de Belgische en Nederlandse evenementenbranche.

 

Hoe evolueert de eventsector? Stijgen of dalen de budgetten voor evenementen? Verwachten we de komende 6 maanden groei? Stijgt het aantal evenementen? Hoe zit dat met het budget per evenement? Wat zijn de verschillen tussen België en Nederland? Op al deze vragen vind je een antwoord in de 3-maandelijkse EventMonitor, de eerste graadmeter in onze sector. En dat is goed nieuws, want nu beschik je eindelijk over een representatieve benchmark om je eigen activiteiten te toetsen.

 

Elk kwartaal peilen we met een korte vragenlijst bij meer dan 1.000 panelleden uit de sector (opdrachtgevers, organisatiebureaus en toeleveranciers) naar de evolutie en de verwachtingen voor de komende 6 maanden op vlak van budgetten, aantal evenementen, .... Op basis van deze enquête stellen we elke 3 maanden een barometer samen vol nuttige informatie over en voor iedereen die in en om de evenementenbranche actief is.

 

Panelleden gezocht

Voor de eerste editie van EventMonitor zijn we nog op zoek naar panelleden. Ben jij als opdrachtgever, organisator, bureau of toeleverancier betrokken bij het organiseren van evenementen? Vul dan de enquête even in. Dat vraagt slechts 5 minuten en als panellid krijg je als eerste de resultaten toegezonden.

 

De eerste bevraging loopt tot eind februari. Tegen eind maart maken we in de eerste EventMonitor de resultaten bekend.

 

 

Partners

EventMonitor is een initiatief van eventplanner.be /.nl en wordt ondersteund door verschillende vakverenigingen zoals BESA, BAPCO, SITE België en SITE Nederland. Andere vakverenigingen overwegen nog om deel te nemen.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties