Maak nu zelf een smartphone app voor je festival!

Maak nu zelf een smartphone app voor je festival!

Het maken van een app voor je festival is nog nooit zo eenvoudig geweest. Wat voorheen een tijdrovend traject was met een duur extern internet-bureau is nu een fluitje van een cent. In een handomdraai maak je via twoppy een eigen app voor je festival.

 

Steeds meer mensen beschikken over een smartphone, in de leeftijdscategorie van 15 tot 29 jaar zelfs al meer dan 60%. Het gebruik van apps en mobiele websites is dagelijkse kost geworden. Ook het surfen op internet gebeurt steeds vaker mobiel. Echter is er niets vervelender dan op zo'n klein schermpje zoeken naar informatie op een website die ontworpen is voor desktop computers. Twoppy heeft ervoor gezorgd dat je in een paar stappen een zeer gebruiksvriendelijke mobiele gids kan maken voor jouw festival.

 

Eenvoudig

Via de website heb je toegang tot het beheersysteem waarmee je stapsgewijs alle relevante informatie in je eventapp kan zetten en bijhouden; algemene informatie als routebeschrijving en huisregels, chronologische line-up, achtergrondinformatie van de artiesten en interactieve plattegrond(en).

 

Gratis

Je hoeft ook niet eens te beschikken over een enorm budget. Twoppy is namelijk volledig gratis te gebruiken. Als organisator kan je kiezen uit een gratis pakket of diverse premium pakketten. Voor de bezoekers van het festival is het gebruik van de app altijd gratis.

 

Nadat je als organisator alle informatie ingevoerd hebt kan je de app publiceren (actief maken) en is deze meteen via een directe weblink te gebruiken op de meeste moderne smartphones. Daarnaast is alle gepubliceerde informatie ook terug te vinden in de twoppy iPhone app die gedownload kan worden in de iTunes AppStore.

 

Waar voorheen alleen grote namen als Lowlands en DanceValley dergelijke applicaties konden aanbieden is het nu dus mogelijk voor ieder festival! Twoppy wordt inmiddels met veel plezier ingezet door zowel grote als kleine festivals. Zo maakte afgelopen jaar bijvoorbeeld Castle Fest, 7th Sunday, A State of Trance (Armin van Buuren) en alle Bevrijdingsfestivals al gebruik van de dienst. Voor meer informatie of om direct je app te maken ga je naar onderstaande website.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Vincent Kruger
New|2019-08-29 - 13:58u

Ik ben geïnteresseerd in de Twoppy app

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures