Van der Maarel verrast VIP's op NOTP met kleurrijk stylingconcept

Van der Maarel verrast VIP's op NOTP met kleurrijk stylingconcept

Voor het vierde jaar op rij heeft Van der Maarel Sfeermeesters de complete styling verzorgd van een van de VIP-ruimtes tijdens drie shows van Night of the Proms in het Antwerps Sportpaleis.

 

"Dit jaar heeft het creatief team gekozen voor een verfrissend concept met veel kleurrijke elementen hierin verwerkt, waaronder diverse florale eyecatchers. De unieke identiteit van het evenement werd in het concept doorvertaald aan de hand van stickertoepassingen met het herkenbare Night of the Proms logo en grote banners met afbeeldingen van artiesten. Ook heeft Van der Maarel exclusief voor Night of the Proms een hoog magenta-kleurig podium gebouwd, welke een opvallende eyecatcher was in het midden van de zaal en een mooi centraal platform vormde voor de muzikanten", aldus Wouter Schamphelaere (Zaakvoerder België).

 

Van der Maarel Sfeermeesters heeft de VIP's ook dit jaar weer weten te verrassen, getuige de vele positieve reacties van zowel organisators als gasten.

www.vandermaarel.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kinepolis Brussel
HoHo Hoor je wat ik zeg?
Kinepolis Brussel|26 November 2020

Op zoek naar het ideale relatiegeschenk voor jouw medewerkers of klanten? Dan moet je eens heel goed luisteren.


Vond jij 2020 ook zo'n hoho-hopeloos jaar? Dat kan niet anders. Alleen al daarom verdient iedereen, van je medewerkers tot je klanten, een geweldig eindejaarsgeschenk. Wil je weten wat het is? Dan moet je eens heel goed luisteren. Elke week spreekt onze Kerstman - mét ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures