5 tools om je event via Facebook te boosten

5 tools om je event via Facebook te boosten

Facebook wordt steeds populairder. Meer en meer vervangen Facebookpages event websites. Er duiken dan ook dagelijks nieuwe Facebook page apps en tools op om de marketing en planning van je event te boosten.

 

Ken je deze vijf al?

 

1. GuestlistGen

Met deze tool genereer je een pdf-file van de Facebook-gastenlijst van je event. Je geeft simpelweg je Facebook Event ID in en voilà: je hebt onmiddellijk een printklare lijst.

 

2. Tuneo

Deze tool wordt meer en meer gebruikt om een grote groep vrienden bij elkaar te krijgen. Je stuurt een uitnodiging met verschillende data en locaties. In één oogopslag zie je de beschikbaarheden en voorkeuren van je vrienden of genodigden. Daaruit kies je de finale datum en plaats van afspraak. Zo blijf je gespaard van een message overload.

 

3. Pagemodo

Voor wie niet werkt met WordPress is er Pagemodo. Ongelooflijk gemakkelijk in gebruik. In geen tijd maak je er een custom tab mee. Voor grote events volstaat Pagemodo misschien niet, maar voor kleine bijeenkomsten is het een schitterende tool. Met de betalende versie kan je ook een 'Vind ik leuk' opzetten.

 

4. WordPress integreren in je Facebook fanpagina

Er bestaan heel wat applicaties om gepersonaliseerde tabs op je Facebook fanpapgina te maken. Gepersonaliseerde tabs worden een fundamenteel onderdeel van je Facebook marketing strategie. Dankzij responsive web design kan je makkelijk een WordPress tab integreren op je Facebook fanpagina terwijl je toch compatibel blijft met de de meeste browsers en apparaten.

 

5. Ticketmaster

Deze controversiële ticket reseller die o.a. de ticketverkoop van de Olympische Spelen in Londen organiseert, heeft een samenwerking met Facebook opgezet. Wie een ticket koopt via Ticketmaster, kan zijn seat sharen met zijn Facebook-vrienden of met de volledige Facebook community. Zo zie je meteen waar je vrienden in de concerthal hun zitje hebben.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures