3 iPad app's voor deelnemersregistratie

3 iPad app's voor deelnemersregistratie

Weg met die papieren Excellijsten. Voortaan registreer jij de deelnemers van je event met je iPad.

 

We stellen hier drie handige evenementen app's voor.

 

1. myBanquet

Met deze app is opmaken van tafelplannen en toewijzen van gasten aan tafels een fluitje van een cent. Bovendien kan je makkelijk gegevens importeren uit spreadsheets. Een echte must voor o.a. wedding planners.

 

2. Guest List

Door zijn eenvoudige manier van werken een heel leuke app. Wijzigingen aanbrengen tot de minuut voor de start van je event kan heel gemakkelijk. Importeren vanuit Address Book vormt geen probleem. Of gegevens importeren uit Excel ook zo eenvoudig is, is niet zeker.

 

3. MyGuestlist

MyGuestlist is de iPad app van de online service MyGuestlist.com. Dit is de Lamborghini onder de softwaretools voor deelnemersregistratie. Deze tool zoekt zelfs de social media gegevens van je gasten of deelnemers op. Gratis is dit uiteraard niet. De iPad app zelf kan je wel downloaden zonder betalen. Maar voor het gebruik van de online service tel je gauw minstens 25$ per maand neer. Bovendien zouden, volgens de reviews in de app store, sommige features enkel in Australië beschikbaar zijn.

 

Het vermelden waard is zeker ook Guest List Manager, ontwikkeld door Hilton hotels. Event managers kunnen er deelnemerslijsten en kamerboekingen mee coördineren.

 

Deze iPad app's hebben wel hun beperkingen. Zo zijn ze uitermate geschikt voor kleinere events en privé-feesten. Maar voor heel grote evenementen maak je beter gebruik van meer professionele software.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Jens Koudstaal [KoudstaalEvents]
New|2011-09-19 - 10:55u

Heel gaaf! Ik ga ze gelijk uitproberen!

Lees ook

Laatste kans! Registreer je nu voor eventplanner.live

Laatste kans! Registreer je nu voor eventplanner.live

Vitaliteit in deze tijd! Hoe dan?

Vitaliteit in deze tijd! Hoe dan?

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

Advertenties