Kinepolis, where business meets pleasure!

Kinepolis, where business meets pleasure!

Plan je een seminarie rond een specifiek thema voor alle kaderleden? Een congres voor de dealers van alle bedrijfsvestigingen? Wil je een product lanceren in een exclusief kader of je personeel bedanken tijdens een onvergetelijk bedrijfsfeest?

 

Met 10 ultramoderne bioscopen verspreid over het hele land, beschikt Kinepolis over 10 evenementlocaties die de perfecte infrastructuur bieden voor een volledig avond- of dagprogramma met presentaties, breaks, infostands, ... helemaal volgens jouw wensen. "Dankzij onze hightech infrastructuur en exquise catering zorgt Kinepolis Business in 10 Belgische bioscopen voor seminaries, congressen, beurzen en personeelsfeesten waar film én muziek in zit!"

 

Terecht veeleisend

Een bedrijfsevenement is als het ware een visitekaartje voor je bedrijf. Je verlangt dan ook terecht dat alles vlekkeloos verloopt in een omgeving die voldoet aan alle eisen die je van een modern business center mag verwachten. Kinepolis zet graag de troeven van haar bioscoopcomplexen even op een rij:

  • flexibele zaalkeuze 
  • digitale projectoren 
  • 3D projectie 
  • wall to wall schermen 
  • comfortabele zetels 
  • stadium seating 
  • veelzijdige receptieruimtes 
  • ruime parkings 
  • hoogtechnologische geluids- en beeldinstallaties 

"In combinatie met de verschillende catering mogelijkheden - van ontbijt of brunch tot cocktails en (walking) dinners - maken we bij Kinepolis letterlijk een evenement op maat van jouw bedrijf. Indien je dat wenst, kan je als afsluiter je gasten verrassen met een filmvoorstelling."

 

Geografische spreiding

Door met Kinepolis in zee te gaan, kan je ook verschillende locaties boeken zodat jouw gasten minder grote afstanden moeten afleggen. Je vindt een Kinepolis-bioscoop in Antwerpen, Braine-l'Alleud, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Luik en Oostende.

 

Info

Voor alle info over de tarieven en de talloze mogelijkheden die de Kinepolis-bioscopen jou te bieden hebben, mail je naar business@kinepolis.com of surf je naar onderstaande website.

www.kinepolisbusiness.com/nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Waarom Oostende 'the place to be' is voor jouw meeting, teambuilding of congres?

Waarom Oostende 'the place to be' is voor jouw meeting, teambuilding of congres?

Proef de zomer: verfrissende cocktails en mocktails van Grunewald.bar

Proef de zomer: verfrissende cocktails en mocktails van Grunewald.bar

Werken in de eventsector is niet evident, maar maakt gelukkig

Werken in de eventsector is niet evident, maar maakt gelukkig

Advertenties