EVENTS nu ook vertaald naar Engels

EVENTS nu ook vertaald naar Engels

EVENTS, de bestseller voor eventplanners, is nu ook vertaald naar het Engels. De internationale interesse in het praktijkgerichte boek is erg groot...

 

Eind vorig jaar pakten we uit met goot nieuws: een boek voor, maar vooral door de eventsector. EVENTS is geschreven als leidraad voor het organiseren van succesvolle evenementen. Het staat bol van de praktische tips.

 

Het boek EVENTS maakte een razendsnelle start. Op korte tijd was de volledige voorraad boeken de deur uit en moesten we een nieuwe lading laten aanrukken. Ook vanuit het onderwijs kwam onverwacht veel interesse. Vanaf deze maand starten honderden studenten in België en Nederland, in uiteenlopende opleidingen, de lessen met het boek EVENTS.

 

Internationale ambitie 

Het succes van het boek is ook in het buitenland niet onopgemerkt voorbijgegegaan. Al snel kwam de vraag naar een vertaling van het boek. Daar hebben we deze zomer werk van gemaakt! De digitale, Engelstalige versie van EVENTS staat alvast online te prijken. We zijn er apetrots op dat een boek van hier nu in alle uithoeken van de wereld over de toonbank gaat.

 

Bestellen?

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures