Veldeman redt evenementen van slechte zomer

Veldeman redt evenementen van slechte zomer

De zomer van 2011 gaat de geschiedenis in als een van de allerslechtsten ooit. Gelukkig konden de tenten van Veldeman voorkomen dat tal van evenementen letterlijk in het water vielen.

 

Bedrijfs- en privéfeesten, publieke evenementen, beurzen, opendeurdagen, VIP-dorpen, festivals, ... in de tenten van Veldeman vonden de bezoekers veilig onderdak. Veldeman zorgde telkens voor een creatieve en innovatieve invulling en vooral voor een onvergetelijk evenement. 

 

 

"Wil je ook jouw publiek verrassen met een mooi neergezet evenement, waar een gezellige sfeer heerst en elk onderdeel van je evenement de juiste aandacht krijgt? Laat je dan door Veldeman adviseren. Het gamma van Veldeman is zeer uitgebreid, de tentstructuren veilig, esthetisch en verrassend. Veldeman denkt met je mee en maakt een voorstel dat perfect aansluit bij jouw organisatie. Chique, speels, strak, ... alles kan. Daarenboven kan je bij Veldeman ook terecht voor vloeren, verwarming, verlichting, stoffering, tapijt, toiletten enz. Een zorg minder voor jou!", aldus Veldeman.

www.veldemangroup.com

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kinepolis Brussel
HoHo Hoor je wat ik zeg?
Kinepolis Brussel|26 November 2020

Op zoek naar het ideale relatiegeschenk voor jouw medewerkers of klanten? Dan moet je eens heel goed luisteren.


Vond jij 2020 ook zo'n hoho-hopeloos jaar? Dat kan niet anders. Alleen al daarom verdient iedereen, van je medewerkers tot je klanten, een geweldig eindejaarsgeschenk. Wil je weten wat het is? Dan moet je eens heel goed luisteren. Elke week spreekt onze Kerstman - mét ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures