Pantheon Palace verkozen tot beste hotel van België

Pantheon Palace verkozen tot beste hotel van België

De beoordelingssite Zoover beloont 'Het beste hotel van België'. Hotel Pantheon Palace in Blankenberge strijkt met de eer.

 

Zoover heeft deze week de best gewaardeerde accommodaties in Europa met een Zoover Award en Recommendations beloond. Voor ons land is de titel van 'Het Best Gewaardeerde Hotel van België' weggelegd voor Hotel Pantheon Palace in Blankenberge. Het hotel scoort op Zoover een gemiddeld cijfer van een 9.1. In de lezersreviews lees je waarderingen als 'Zeer proper!' en 'Ontbijt met Champagne!'.

 

Het Pantheon Palace hotel is dus een hotel dat voor zowel het brede als zakelijke publiek scoort. Het hotel maakt deel uit van de groep achter 'Het Witte Paard'.

 

Dine & Dance formule

Al 4 generaties lang organiseert 'Het Witte Paard' tijdens de zomermaanden zijn revues met nationale en internationale vedetten. Een begrip aan de Belgische kust. "We trekken de lijn nu door, ook buiten het zomerseizoen: 4 vrijdagen in maart, april, mei en juni laten we 'Het Witte Paard' daveren met een formule 'DINE & DANCE', overnachting inbegrepen", aldus Jan Coppé (Marketing Manager Witte Paard).

 

"U verblijft in het gezellige viersterren Hotel Pantheon Palace, dat 5 jaar geleden zijn deuren opende. U stapt rechtstreeks binnen van het Hotel in de zaal van het Witte Paard. Het diner wordt verzorgd door chef Luc Tant van ons restaurant 'De Kotee Jardin', met een mooie vermelding in de Michelin gids. Kwaliteit gegarandeerd. Bovendien 'ambiance' verzekerd tijdens 'Dine & Dance'', want dat is toch wat 'Het Witte Paard' met zijn zomerrevueshows al 75 jaren brengt."

www.witte-paard.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures