Teambuilding ideetje: Speurlock Holmes

Teambuilding ideetje: Speurlock Holmes

Speurlock Holmes is een leuke City Game waarbij verschillende teams om ter snelst op speurtocht gaan naar 'De Verborgen Tamboerijn'. Een spannende teambuilding voor jouw bedrijf!

 

Ergens in de stad is een kluis met daarin 'De Verborgen Tamboerijn' verstopt. Het doel van deze speurtocht is uiteraard om zo snel mogelijk deze kluis te vinden, de cijfersloten te kraken en de Tamboerijn aan de wedstrijdleiding te overhandigen. Gewapend met een plattegrond zullen alle teams een 14-tal speuropdrachten tot een goed einde moeten brengen. De opdrachten tijdens dit stadspel zijn enorm gevarieerd, soms gymnastiek voor lijf en leden en soms gymnastiek voor de grijze hersencellen. Elke goed uitgevoerde speuropdracht levert een tip op. Hoe meer geslaagde opdrachten, hoe meer tips. Met deze locatie- en cijferslottips zal het na verloop van tijd duidelijk worden waar 'De Verborgen Tamboerijn' te vinden is. Het team dat als eerste de geheime locatie achterhaalt en met de juiste cijfercombinaties de kluis kan openen wint deze Speurlock Holmes.

 

Het programma (normaal ½ dag) voor groepen van 10 tot 150 deelnemers biedt voor elk wat wils. Fanatieke en sportieve deelnemers komen aan hun trekken door het uitvoeren van de diverse gevarieerde opdrachten en het kraken van verschillende codes. Ook de minder fanatieke en 'slimme' deelnemers worden automatisch bij het spel betrokken door de verscheidenheid van vragen, raadsels en tips die tot de oplossing leiden.

 

Als optie kan je dit detectivespel vooraf, tussendoor of nadien combineren met een lekker diner in Restaurant Tamboerke, Grote Markt 7, gelegen in het stadscentrum van de hoofdstad van De Kempen. Bene-events organisereert 'Speurlock Holmes' standaard in Turnhout met als uitvalbasis Zaal De Royal.

 

Voor meer info over de andere concepten van Bene-events (zoals oa. Het Spel Zonder Grenzen, The Walking Dinner, Spot De Spion, De Zeskamp, De Quad-Decathlon, Het Moordspel, CIA Undercover, The Mystery Man en De Oriëntatietocht) kan je terecht op deze website:

www.bene-events.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Fysiek event moeten cancellen? Misschien is dit een oplossing

Fysiek event moeten cancellen? Misschien is dit een oplossing

Ijzersterk marketingplan nodig? Download nu onze nieuwe mediakit 2022

Ijzersterk marketingplan nodig? Download nu onze nieuwe mediakit 2022

Nieuwjaarsreceptie in een box

Nieuwjaarsreceptie in een box

Advertenties