Een betaalterminal op je event?

Een betaalterminal op je event?

Als organisator van evenementen richt je regelmatig betaalpunten in voor toegangstickets, drankbonnetjes en verkoopstanden op beurzen. Steeds minder mensen hebben echter cash geld op zak. Een mobiele betaal- terminal huren is de ideale oplossing!

 

Terminalverhuur is dé specialist wanneer het op verhuur van mobiele betaalterminals aankomt. Het bedrijf heeft een vijftigtal mobiele betaalterminals van het merk Vérifone in het aanbod. Deze handige mobiele terminal met printer werkt compleet autonoom, zonder telefoon of internetverbinding. De geïntegreerde datakaart werkt bovendien zowel in binnen- als buitenland.

 

"Terminalverhuur verwerkt alle aanvragen voor onder meer CCV klanten. Verder werken we samen met beursorganisaties die onze diensten aanbieden aan hun standhouders zoals Artexis, Kortrijk Xpo en Nekkerhallen", aldus Kristof Waelkens van Terminalverhuur.

 

De levering van terminals gaat snel en de verhuur –en transactiekosten zijn beperkt. Bovendien zijn elektronische betalingen een stuk veiliger dan cash geld in kas hebben. De terminals zijn overal inzetbaar ook in het buitenland voor beurzen.

www.terminalverhuur.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures