Eindejaarsfeesten weer populairder

Eindejaarsfeesten weer populairder

Naar verwachting organiseert 85% van de bedrijven dit jaar een eindejaarsfeest voor hun medewerkers. Nederland staat binnen Europa aan kop.

 

Dat blijkt uit onderzoek van uitzendbureau OfficeTeam. Van de ondervraagde werknemers beschouwt ruim eenderde het eindejaarsfeest als een blijk van waardering voor hun harde werk tijdens het afgelopen jaar. Ruim een kwart (28%) ziet het als een kans om met mensen te praten die ze doorgaans niet spreken. Volgens 13 procent is een dergelijk feest goed voor het moraal en slechts 6% ziet het als een kans om het senior management te ontmoeten.

 

Het onderzoek constateert ook dat een groter aantal Nederlanders dan vorig jaar er een probleem mee zou hebben als het feest wordt gecanceld. Vorig jaar toonde 33% van de werknemers geen begrip voor een annulering, maar dit jaar zou zelfs 40% hier niet van gediend zijn. Tegelijkertijd zijn er veel meer mensen dan vorig jaar die er absoluut niet mee zouden zitten als het feest niet doorgaat, 59% versus 33% vorig jaar.

 

Anita Hijmenberg, manager OfficeTeam stelt: "De Nederlandse economie laat weer een voorzichtige groei zien, dus ik merk ook dat veel mensen die ik spreek toch wel hopen dat ze dit jaar een blijk van waardering krijgen aan het einde van het jaar. Uit onderzoek blijkt ook dat 80% van de Nederlandse bedrijven weer plannen heeft om mensen aan te nemen, dus zittende werknemers verwachten in zo'n situatie dat er aandacht aan hen wordt besteed."

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

The Box Company
Teambuilding in tijden van social distancing: Remote Teambuilding Experience!
The Box Company|27 May 2020

Aan het begin van de Coronacrisis heeft The Box Company een nieuwe activiteit geïntroduceerd: The Remote Teambuilding Experience. Een geweldige activiteit die vanuit huis en toch in teamverband gespeeld wordt.


Inmiddels is deze activiteit al door vele groepen en in veel verschillende landen over de hele wereld gespeeld. De activiteit is beschikbaar in Nederlands, Frans & Engels. De activiteit is naar wens ook tweetalig te spelen.


Zie hieronder een video om een goed beeld te krijgen van de activiteit: 

Like Comment
Pieter v.
Leader |

Zie voor meer infor: https://www.theboxcompany.nl/remote-teambuilding

Like | Reply

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures