Professioneel circus entertainment op je event

Professioneel circus entertainment op je event

Cirq'ulation Locale speelt in 2010 meer circus shows dan ooit! De shows van het gezelschap, opgericht in 2002, zijn een frisse en energieke mix van jongleren en acrobatie met dans, humor en improvisatie.

 

Het zijn 'feel good shows' die op zeer uiteenlopende locaties en evenementen kunnen gespeeld worden voor een divers publiek van alle leeftijden.

 

Na passages in het verleden op het kerstfeest van President Sarkozy en optredens op onder andere de Olympische winterspelen en de Wereldexpo in Zarragoza zat Cirq'ulation Locale ook dit jaar niet stil.

 

In 2010 speelde Cirq'ulation Locale tot nu toe reeds 120 spektakels in heel Europa. Er werd ondermeer een voorstelling op maat gemaakt voor het personeelsfeest van De Post en onlangs nog waren ze te gast op een congres in het Casino Kursaal in Oostende, de beelden hiervan haalden zelfs het televisienieuws op één. Daarnaast was één van onze voorstellingen te gast tijdens het zomerprogramma Villa Vanthilt en een andere voorstelling in Duizend Zonnen.

 

Cirq'ulation Locale brengt acts als opening of slot van een feest of seminarie en tussen speeches en presentaties als intermezzo. Afhankelijk van uw wensen, de mogelijkheden van de locatie en de gevraagde duur kunnen we gaan van een jongleerduo tot een grote groep artiesten op en rond een indrukwekkende trampolinestructuur. Een aanrader is zeker onze unieke act met lichtkegels.

 

Indien je op zoek bent naar spectaculair entertainment van hoog niveau dat bovendien geschikt is voor alle leeftijden en locaties dan ben je bij Cirq'ulation Locale aan het juiste adres. Bekijk de tourdata op de website, ga een kijkje nemen op een van de shows en laat je overtuigen. Niets is beter dan een live voorstelling meemaken om te weten waar Cirq'ulation Locale voor staat!

www.cirquebelge.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties