Grootste (mobiele) Kroonluchter van Europa in Barcelona

Grootste (mobiele) Kroonluchter van Europa in Barcelona

Op 20 oktober werd in El Museo Nacional de Arte de Cataluña (MNAC) in Barcelona de El Botón - MANGO Fashion Award uitgereikt. Speciaal voor deze unieke gelegenheid monteerde kroonluchter- verhuur.nl, in opdracht van Esma Proyectos, haar kroonluchter van 6.00 meter(!) hoog.

 

Voor het derde achtereenvolgende jaar worden de Mango Fashion Awards uitgereikt. Om het prachtige MNAC om te toveren tot een nog mooiere lokatie is de grootste (mobiele) kroonluchter van Europa opgehangen. Deze unieke Kroonluchter bracht extra luxe tijdens het Galadiner. Kroonluchterverhuur, onderdeel van Showlight bv, heeft 2 van deze exclusieve exemplaren in haar grote voorraad echt kristallen kroonluchters. Eerder al was de Super-Size kroonluchter te bewonderen tijdens de Amsterdamse Miljonair Fair, de Uitreiking van Die Goldene Feder (de belangrijkste Duitse Mediaprijs), en tal van luxe Gala's. Nooit eerder was de enorme kroonluchter te zien in Spanje.

 

De enorme kroonluchter weegt 500kg en is voorzien van duizenden grote kristallen. Een eigen technisch bouwteam van Kroonluchterverhuur zorgt voor de opbouw en afbouw van deze enorme zakkroonluchter.

 

De MANGO Fashion award (met een prijs van € 300.000,-) werd gewonnen door de Belgische ontwerpster Lena Lumelsky. Uit de tien finalisten werd zij gekozen door de Jury. Nu kan zij eindelijk haar droom verwezenlijken: haar eigen collectie presenteren in Parijs. Daarnaast bracht de spectaculaire avond tal van beroemdheden, zo waren Scarlett Johansson, Jean Paul Gaultier en Oscar de la Renta ook aanwezig.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Miraeus Cocktails
Cocktail catering op maat (Delvaux)
Miraeus Cocktails|
01 March 2020

Onze laatste catering is exact 1 jaar geleden. In ieder geval niks om te vieren maar wel een reminder waard.


Voor onze caterings bedenken we cocktails op maat van het event. Niet enkel de cocktails zijn navenant, ook de menukaarten, inrichting en glaskeuze sluiten naadloos aan bij de sfeer van het event. Telkens opnieuw een uitdaging.

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Kursaal Oostende blikt vooruit naar state-of-the art verbouwing

Kursaal Oostende blikt vooruit naar state-of-the art verbouwing

Met deze argumenten krijg je (meer) budget voor jouw online events

Met deze argumenten krijg je (meer) budget voor jouw online events

Advertenties