Good Food lanceert uniek cateringconcept

Good Food lanceert uniek cateringconcept

Good Food, expert op het gebied van mobiele fast food catering, start met een uniek concept binnen de wereld van event catering.

 

Door kwalitatieve fast food te serveren uit opvallende Citroën HY oldtimers geeft de cateraar evenementen een origineel en aantrekkelijk karakter.

 

Good Food startte 3 jaar geleden met mobiele hamburger- en frietkramen en heeft in die periode heel wat ervaring opgedaan op vlak van eventcatering. Om zich verder te onderscheiden van de andere spelers op deze bloeiende markt komen Pieter en Michiel, de twee jonge ondernemers achter Good Food, met een uniek concept: het serveren van fast food uit gerestaureerde Citroën HY oldtimers.

 

De oude bestelbusjes werden aangekocht en volledig volgens de regels van de kunst ingericht als originele foodtrucks om de beste fast food te kunnen aanbieden. Pieter: "Onze vloot oldtimers voldoet aan alle wettelijke regels en geeft tegelijkertijd een compleet andere en originele invulling aan het begrip fast food catering." Waar een typisch hamburger- of frietkraam meestal ergens in een hoekje wordt weggestopt geven de oldtimers van Good Food meteen ook stijl en originaliteit aan een event en zijn ze naast praktisch ook een echte visuele meerwaarde.

 

Good Food is, naast visueel, ook kwalitatief aantrekkelijk. Pieter: "Wij brengen met Good Food de beste fast food en streven naar een grote variatie door onder andere ook lekkere pasta’s te serveren naast het vaste menu frieten, snacks en hamburgers."

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Haal alles uit je event software met de Halito! Academy

Haal alles uit je event software met de Halito! Academy

In 10 stappen naar het perfecte event

In 10 stappen naar het perfecte event

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Advertenties