Huur eens een vliegtuig

Huur eens een vliegtuig

Altijd al eens een vliegtuig willen charteren? Dankzij haar wereldwijde kantorennetwerk biedt Chapman Freeborn tot in de puntjes verzorgde chartervluchten aan eender waar in de wereld.

 

Op zoek naar een origineel manier om uw klanten te vervoeren? Een beursbezoek met 15 klanten? Een bedrijfsincentive aan de Middellandse Zee? Een rockster invliegen voor uw event? Name it, Chapman Freeborn is er klaar voor!

 

Sinds 1973 actief als charter experts, verzorgt Chapman Freeborn vliegtuigcharters gaande van privé-jets tot jumbo’s voor o.a. productlanceringen, bedrijfsincentives, sportteams, muziekbands en overheden.

 

"We kunnen zelfs zorgen voor VIP-catering en champagne tot en met het personaliseren van servetten, hoofdsteuntjes of het ganse toestel met een bedrijfslogo", legt Véronique Degryse, Benelux-verantwoordelijke MICE-charters. "En dankzij ons grote aankoopvolume geniet de klant van scherpe tarieven!"

 

Voor meer informatie, professionele assistentie of een vrijblijvende offerte, neem contact op met een van onze kantoren in België of Nederland.

www.chapman-freeborn.com

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures