Het Witte Paard is ideaal avondje uit

Het Witte Paard is ideaal avondje uit

Walking On Sunshine, de show van Het Witte Paard in Blankenberge is hot. De uitstekende kritieken van de pers en vooral de staande ovaties na elke voorstelling maken duidelijk dat Het Witte Paard deze zomer meer dan ooit de plaats van afspraak is voor heerlijk amusement.

 

Na de show niets dan enthousiaste reacties in het publiek. Voorop deze van Peter Dennis (37) uit Affligem. "We zijn hier met een groepje vrienden. Zes mannen en vier vrouwen, in totaal met tien personen. We wilden de show wel eens komen bekijken na al de positieve commentaren die we erover hadden gelezen."

 

Het is de eerste keer een avondje Witte Paard voor het gezelschap. Ze zijn het er unaniem over eens.  "De show steekt heel strak in elkaar, alles volgt elkaar op aan een ongelooflijk hoog tempo. Er zijn geen mindere stukken waardoor de verveling kan toeslaan. En de variatie van zang, dans, humor en acrobatie maakt het echt wel bijzonder. Vanaf nu denk ik dat we elk jaar wel komen afgezakt met groepje vrienden. We hadden nu al een paar jaar op rij gelezen dat er een nieuwe wind waait in Het Witte Paard en dat ze echt wel met een verjongingskuur bezig zijn. Dat wilden we eens ter plaatse komen bekijken. En ik moet zeggen al die lovende kritieken, zijn uitermate terecht."

 

De favorieten van het bonte gezelschap in Walking On Sunshine: "We hebben erg hard genoten van Nele Goossens. Het stukje dat ze op de piste staat en probeert te bellen met haar vriendje is echt gieren. Verder waren we natuurlijk ook onder de indruk van Katrina, een echte wereldster. Haar stem in combinatie met de klassiekers die ze brengt, is echt wel entertainment van de bovenste plank!"

 

Het groepje vrienden blijft niet aan de kust logeren, maar vertrekt na de show weer huiswaarts. Peter beaamt:  "Ik ben BOB, dus ik moet de rest veilig thuisbrengen. Maar desondanks het feit dat ik geen pintje kon drinken, ben ik toch volledig in de feestemming geraakt. Daar zorgt het totaalspektakel Walking On Sunshine wel voor. Hopelijk kunnen de eigenaars een even boeiende spektakel in elkaar steken volgende zomer. Dan bestaat de show 75 jaar en zij we uiteraard weer van de partij!"

 

Walking On Sunchine nog tot 6 september in Het Witte Paard.

www.witte-paard.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures