Lockers: een onmisbare service

Lockers: een onmisbare service

Met de nieuwe kunststof lockers van o27 Locker Verhuur kan voortaan iedere eventorganisator een veilige en nette garderobe voorzien.

 

o27 Locker Verhuur biedt haar lichtgewicht en roestvrije lockers aan voor tal van evenementen. "Business events die één dag duren, meerdaagse festivals, strandpaviljoens voor het zomerseizoen, maar ook tijdelijke outdoor ijsbanen worden door ons voorzien van kunststof lockers. Het relatief lichte gewicht maakt plaatsing op zo wat iedere locatie mogelijk, het materiaal is niet gevoelig voor roest. Het kunststof is daarentegen praktisch even stevig als metaal", aldus Melle Dirksen van o27.

 

"Doordat o27 tevens de importeur van de kunststof locker is, kunnen wij de lockers tegen een interessant tarief aanbieden, in zowel verhuur als verkoop."

 

Organiseer je een evenement, of ben je op een andere manier geïnteresseerd in het aanbieden of aanschaffen van deze unieke kunststof lockers? Neem dan nu contact op!

www.lockerverhuur.eu

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Grunewald.bar
Feestelijke fotoshoot voor onze brochure met eindejaarspakketten.
Grunewald.bar|03 October 2020

6 Maanden geleden hadden we ons nooit kunnen inbeelden dat we met Grunewald.bar een eindejaarsbrochure zouden uitbrengen met deze feestelijke inhoud.


Onze eventsector is enorm hard getroffen, ben dan ook blij dat we de weg van 'Apéro Skype pakketten' en nu de eindejaarspakketten zijn ingeslagen.

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |

Die foto's doen watertanden ;-)

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures