G4S Event Solutions leidt Batibouw in goede banen

G4S Event Solutions leidt Batibouw in goede banen

De Belg heeft ondanks de crisis nog steeds een baksteen in de maag. Op weinig plaatsen is dit zo manifest zichtbaar als op Batibouw, de jaarlijkse hoogmis van de bouwsector. Dit jaar kon de beurs met bijna 1000 exposanten zo'n 337.000 bezoekers bekoren. Organisator Fisa schakelt al jaren G4S Event Solutions in om alles in goede banen te leiden.

 

"G4S is dé referentie voor evenementen in België, we hebben dan ook het grootste marktaandeel in handen," vertelt Alain D’Haese hoofd van G4S Event Solutions. "We zijn het enige bedrijf dat een totaaloplossing aanbiedt op gebied van personeel en aanverwante diensten. Zo voorzien wij personeel op de meest uiteenlopende events: van een optreden van Lady Gaga in het sportpaleis, een mega-concert van U2 in het Koning Boudewijn Stadion, events op het circuit in Francorchamps tot beurzen als Batibouw op Brussels Expo. Onze medewerkers zijn van essentieel belang voor het succes van het evenement. Op Batibouw zijn we niet alleen het gezicht van G4S maar ook het gezicht van Brussels Expo én dat van Batibouw. Het is dus zeer belangrijk dat alles professioneel en correct verloopt."

 

Op Batibouw schakelde G4S zo'n 130 medewerkers in om gedurende twee weken de honderd duizenden bezoekers gastvrij en in alle veiligheid te ontvangen. De taak van G4S begint reeds op de parking waar de bezoekers arriveren. Hier beheren 15 parkingboys van G4S de verkeersstroom. Een ander team van tien personen verzorgt de verkoop van de parkingtickets. Aan de toegang van Brussels Expo controleren een 20-tal bewakingsagenten zowel voertuigen als bezoekers. 15 stewards controleren eveneens de geldigheid van de tickets aan de ingang tot Batibouw.

 

In de paleizen zelf is er telkens één bewakingsagent verantwoordelijk voor kleine interventies. Daarnaast staat er een volledig Rescue team klaar om in te grijpen waar nodig. Om het cash geld op de beurs efficiënt en veilig te beheren zijn er 2 Cash Coordinators die zo'n 15 kassiersters aansturen. Twee hoofdinspecteurs omkaderen het hele gebeuren en vormen de schakel tussen Batibouw, G4S en Brussels Expo. Tot slot zijn er de klok rond minstens twee bewakingsagenten actief voor de permanente bewaking van de gebouwen.

www.g4seventsolutions.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Sluit jij vanavond aan? eventplanner.live

Sluit jij vanavond aan? eventplanner.live

INKART zet in op de zomer!

INKART zet in op de zomer!

Horeca apparatuur verhuurbedrijf Servé onder de virtuele hamer

Horeca apparatuur verhuurbedrijf Servé onder de virtuele hamer

Advertenties