Officiële opening Efteling Bosrijk

Officiële opening Efteling Bosrijk

Gisteren opende de Efteling vol trots officieel de poorten van het nieuwe vakantiepark Efteling Bosrijk.

 

Het vakantiepark is al in december 2009 geopend, maar werd nu feestelijk ingehuldigd. Voor dit betoverende evenement werd een selectieve groep van ca. 250 invloedrijke stakeholders van de Efteling genodigd. Er werd een speciaal geproduceerde show op het 'Meer van Dromen' gebracht, aan de voet van het zandkasteel van Klaas Vaak. Het water waaromheen de huysen van Efteling Bosrijk zijn gebouwd was deze avond het toneel voor een magische openingsceremonie. Klaas Vaak en ruim zestig Zandkabouters kregen als vaste bewoners van Bosrijk een hoofdrol naast zangeres Alma Niéto, Ernst-Daniël Smid en saxofonist Kees ten Dam. De indrukwekkende avond werd natuurlijk afgesloten met spectaculair vuurwerk.

 

Naast alle groei en ontwikkelingen in de Wereld van de Efteling, koesterde de Efteling de wens om extra verblijfsaccommodatie in de directe omgeving van het attractiepark te creëren. Met de opening van Efteling Bosrijk biedt de Efteling meer overnachtingsmogelijkheden. De Efteling, met het Efteling Hotel en Efteling Bosrijk, is een meerdaagse verblijfsaccomodatie geworden en hoopt hiermee meer bezoekers uit verder gelegen provincies en omringende landen naar het attractiepark te trekken. De bouw van Efteling Bosrijk vergde een investering van ongeveer € 52 miljoen. Daarmee is het de grootste investering in de geschiedenis van de Efteling.

 

Het vakantiepark Efteling Bosrijk beslaat 17 hectare en ligt tegen het Efteling Park en het Efteling Golfpark aan. Efteling Bosrijk bestaat uit 99 vrijstaande Boshuysen, 26 geschakelde Dorpshuysen en 78 appartementen verdeeld over twee gebouwen: het Poorthuys en het imposante Landhuys. In totaal biedt Efteling Bosrijk plaats aan 1.150 gasten.

 

In Efteling Bosrijk kunnen gasten genieten van een kort verblijf in een unieke natuurlijke omgeving. Arrangementen zijn altijd inclusief onbeperkte toegang tot het attractiepark. Overigens kan de Efteling Bosrijk gast zijn auto op de verblijfsaccommodatie laten staan: Efteling Bosrijk ligt op loopafstand van het attractiepark!

 

Evenementen en feestjes

Grote groepen kunnen overnachten in het imposante Landhuys, een magnifiek appartementengebouw met een gezamenlijke Huyskamer die uitzicht biedt over de schitterende golfbaan van het Efteling Golfpark. Een perfecte locatie om een familiereünie te organiseren of een verjaardag of jubileum te vieren. Maar ook zakelijke bijeenkomsten kunnen prima terecht in de Huyskamer van het Landhuys of in de talrijke andere eventlocaties van het park. Tevens is Efteling Bosrijk de ideale locatie voor heidesessies. Efteling Bosrijk exclusief afhuren behoort ook tot de mogelijkheden. Het Sales Team van de Efteling is sterk in het maken van een programma op maat met organisatie van A tot Z.

www.efteling.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

 Ontgrendel je toolbox met gratis software voor het plannen van evenementen

Ontgrendel je toolbox met gratis software voor het plannen van evenementen

Coronabarometer voor evenementen in de maak

Coronabarometer voor evenementen in de maak

Zo ziet coronabarometer er voorlopig uit in België: cultuur open, festivals bij ‘groen’ of 'oranje'

Zo ziet coronabarometer er voorlopig uit in België: cultuur open, festivals bij ‘groen’ of 'oranje'

Advertenties