Event met schepen?

Event met schepen?

Heb je er al eens aan gedacht om een evenement te organiseren in combinatie met schepen? In heel de Benelux en verschillende andere Europese landen is dat mogelijk.

 

Je kunt hierbij denken aan een zeilwedstrijd waarbij iedereen actief mee doet. Of het organiseren van een grandioos feest in een haven, waarbij de schepen als hotel kunnen fungeren. Bijna alle zeilschepen bieden de mogelijkheid om te overnachten tegen een zeer laag tarief. Is jouw groep heel groot? Dan schakel je gewoon verschillende schepen in!

 

Doe steeds beroep op een specialist. Zo kun je bij Hettycharter terecht. Het bedrijf is gespecialiseerd in het organiseren van evenementen met schepen.

 

"Ook kun je op grote partyschepen(motorschepen) jouw evenement door Hettycharter laten verzorgen. In bijvoorbeeld Arnhem, Amsterdam, Rotterdam, Zeewolde, Lelystad, en nog veel meer plaatsen liggen grote schepen die voor speciale evenementen ingehuurd kunnen worden. Zij hebben jarenlange ervaringen hiermee, en zullen jouw evenement net dat extra tintje geven.", aldus Hetty Advokaat.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures