Etiquette is hip!

Etiquette is hip!

Bij etiquette denk je wellicht spontaan aan bestek-regeltjes en aan de deur openhouden voor iemand anders, maar het is veel meer dan dat. Het gaat ook om hoe je iemand welkom zoent of hoe je iemand bedankt. De hedendaagse etiquette geeft ook antwoord op vragen als: Mag ik sms-en tijdens een diner? Zijn bloemen altijd het juiste geschenk? Zijn er omgangsregels voor het internet? Verberg ik tatoeages op het werk?

 

"Als bedrijf beseffen we dat de kennis van etiquetteregels de dag van vandaag belangrijker zijn dan ooit. Een deal verliezen omdat je een slap handje geeft, omdat de werknemers hun gesprekspartner niet in de ogen kijken of zich tijdens de lunch geen houding weten te geven...", vertelt Ferre Gregoire van MidnightCoffee.

 

In samenwerking met dé Vlaamse etiquette specialist Kevin Strubbe van CuliConsulting biedt MidnightCoffee volgende concepten aan:

 

  • Etiquette aan tafel
  • Culinaire teambuilding & workshop
  • Etiquette voordracht

 

Je leert alles wat je moet weten om jouw gasten te ontvangen of hoe je te gedragen tijdens zakenlunches. We hebben verschillende formules in een gezellig restaurant, een origineel zaaltje of bij jou op kantoor. Kevin Strubbe rekent resoluut af met het stoffige image van 'hoffelijkheid' en bewijst het belang van etiquette in deze moderne tijd.

 

Je wilt graag meer weten over etiquette of het belang hiervan nog eens in de schijnwerpers plaatsen? Voor info & prijzen: info@MidnightCoffee.be

www.midnightcoffee.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures