Guava wint BOOST-Award

Guava wint BOOST-Award

BOOST staat voor 'Best Oostende Event, Teambuilding and Convention of the Year'. Daarmee bekroont Toerisme Oostende de beste evenementen van 2009.

 

Het Antwerpse communicatie- en eventbureau Guava won na de nominatie vorig jaar, dit jaar de prijs voor het beste bedrijfsevenement. De officiële 'Grand Opening' van het C-Power windmolenpark voor de kust van Oostende was het event waar Guava mee scoorde.

 

Spectaculair, imposant, sterk staaltje techniek.

Met deze begrippen kan je de opening van het C-Power windmolenpark beschrijven. De eerste 6 windmolens werden op 24 juni 2009 officieel in gebruik genomen. Helikopters, boten op zee, supervips, culinaire hoogtepunten, ... Guava bracht alles in stelling om van deze Grand Opening een topper te maken. Het bureau verzorgde de complete organisatie en de communicatie naar de genodigden. Oostende stond daarmee zeer opvallend in de kijker, zowel in België als ver daarbuiten.

 

Ministers in helikopters, 500 vips en internationale persbelangstelling

Het evenement was een reusachtig totaalspektakel. Onder meer huidig Europees president Van Rompuy (die toen nog eerste minister was) en minister Schouppe werden met een helikopter naar de Thornton zandbank 30 km in zee gevlogen. Deze vlucht konden de andere gasten rechtstreeks volgen op de feestlocatie aan land. Daar waren 500 vip-genodigden verzameld. Voor deze adembenemende live-beelden waren er twee extra helikopters nodig: een met een camera en andere die zorgde voor de straalverbinding. Spectaculair. De gasten kregen enkele speeches te horen, er was livemuziek en ze konden de werf van C-Power ontdekken op Segways. Ook chef Claudio van Mijn Restaurant was van de partij en zorgde voor de hapjes.

 

Ook voor de pers was het programma spectaculair. Zij werden in de voormiddag met een Seastar boot tot aan de windmolens gebracht. Daar konden ze unieke beelden schieten en de algemeen directeur van C-Power interviewen. De persaandacht was dan ook reusachtig. Zelfs CNN en een Japanse ploeg zakten af naar de koningin der badsteden.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe zorg je ervoor dat je gasten de nieuwe regels volgen op je evenement

Hoe zorg je ervoor dat je gasten de nieuwe regels volgen op je evenement

18 bloemdecoraties om je eventlocatie op te fleuren

18 bloemdecoraties om je eventlocatie op te fleuren

Tips om het maximale uit je eventbudget te halen

Tips om het maximale uit je eventbudget te halen

Advertenties