Nieuw teambuilding concept: CIA Undercover

Nieuw teambuilding concept: CIA Undercover

'CIA Undercover' is een aantrekkelijk outdoorprogramma (normaal ½ dag) voor groepen van 10 tot 50 deelnemers. Het is een leuk, spannend en bloedstollend teambuildingsspel voor zowel jong als oud, voor zowel sportief als minder sportief.

 

Sinds jaar en dag voert de geheime dienst van de 'United CIA' in dit land een ware strijd tegen de illegale drugstraffic en wapenhandel. Kruip mee in de huid van deze geheime dienst en help hen om het criminele netwerk te ontrafelen en de absolute topgangster 'Belhiraj' te vinden. Via het oplossen van raadsels en vragen, het verdienen van tips door opdrachten, ... tracht je zo snel mogelijk alle informatie te verzamelen om de exacte schuilplaats van de meest gezochte crimineel ter wereld te vinden! De opdrachten tijdens dit spel zijn dus enorm gevarieerd, soms gymnastiek voor lijf en leden en soms gymnastiek voor de grijze hersencellen. Wie weet deze hersenbrekende strijd winnend af te sluiten?

 

Het programma biedt voor elk wat wils. Fanatieke en sportieve deelnemers komen aan hun trekken door het uitvoeren van de teambuildingsproeven en het kraken van verschillende codes. Ook de minder fanatieke en 'slimme' deelnemers worden automatisch bij het spel betrokken door de verscheidenheid van vragen en raadsels die tot de oplossing leiden.

 

Bene-events organiseert 'CIA Undercover' standaard in Lichtaart in de Antwerpsen Kempen (omgeving Bobbejaanland). Verder organiseert Bene-events ook andere concepten zoals oa. Het Spel Zonder Grenzen, The Walking Dinner, Eeuwig Beroemd, De Zeskamp, De Quad-Decathlon, Het Moordspel, Speurlock Holmes, The Mystery Man en De Oriëntatietocht.

www.bene-events.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

10 festivals werken samen voor toegankelijke festivalwereld

10 festivals werken samen voor toegankelijke festivalwereld

Profiteer nog 1 week van super strakke advertentietarieven

Profiteer nog 1 week van super strakke advertentietarieven

Technopolis host modeshow ten voordele van Warmste Spelen 2023

Technopolis host modeshow ten voordele van Warmste Spelen 2023

Advertenties