G4S leidt concert Mylène Farmer in goede banen

G4S leidt concert Mylène Farmer in goede banen

In september zette de Candadese zangeres Mylène Farmer het Koning Boudewijnstadion in vuur en vlam met een spetterende live show. G4S Event Solutions zorgde er met zijn uniek onthaal- en beveiligingsconcept voor dat alle toeschouwers in alle veiligheid en comfort konden genieten van dit spektakel.

 

De veiligheid van 40.000 toeschouwers garanderen is geen kinderspel en vergt veel expertise en ervaring. Daarom deed de organisatie van het concert beroep op de gespecialiseerde event diensten van G4S.

 

De 300 aanwezige G4S Event Security Guards garandeerden de veiligheid van de bezoekers en artiesten aan de ingang, back-stage en front-stage. De 250 Stewards van G4S leidden de bezoekers in goede banen en zorgden er voor dat alle bezoekers vlot hun plaats vonden. Na afloop was iedereen het er unaniem over eens: het was een geslaagd concert!

 

Organiseert u ook een evenenement? G4S Event Solutions levert voor uw event een totaaloplossing (onthaal, bewaking & safety) met één contactpersoon. De werkterreinen zijn zeer divers: beurzen, concerten, sportevenementen, promotie-events, onthaalopdrachten voor bedrijven, ...

 

Meer info over G4S Event Solutions: eventsolutions@be.g4s.com of +32 (0)2 788 40 66.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.net
eventplanner.live gemist? Herbekijk nu
eventplanner.net|
12 April 2021

Heb je onze allereerste Partner en Developer Conference gemist? Geen paniek! Je kunt de video van het evenement hier herbekijken:

https://www.eventplanner.net/live/

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Groot scherm huren voor EK 2021? Het is nu of nooit!

Groot scherm huren voor EK 2021? Het is nu of nooit!

INKART zet in op de zomer!

INKART zet in op de zomer!

Massa-evenementen: 'Risico op besmetting niet groter dan thuis'

Massa-evenementen: 'Risico op besmetting niet groter dan thuis'

Advertenties