De Boer introduceert nieuwe structuur

De Boer introduceert nieuwe structuur

Op de internationale luchtvaartshow van Parijs introduceerde De Boer een nieuwe structuur: de Delta Vista.

 

Deze op de Delta gebaseerde accommodatie is voorzien van een nieuw luxe wandsysteem met hoogwaardige afwerking en horizontaal geplaatste panelen. Delta Vista maakt deel uit van de nieuwe 'Vista by De Boer'-productlijn. 

De Vista-lijn is een serie hoogwaardige accommodaties met een luxe wandsysteem, gebaseerd op panoramische, horizontaal geplaatste panelen. Deze lijn bestaat verder nog uit de Panorama, de Emperor en de Delta Emperor. Later dit jaar staat nog een introductie op het programma, met name die van de Alu Vista. Zoals de naam reeds doet vermoeden wordt dit een hal in aluminium voorzien van het nieuwe wandsysteem.

De Delta Vista op Le Bourget werd in opdracht van Seditas  - Frans communicatieadviesbureau -  ingericht als tijdelijke beursruimte voor de Thales Groep, wereldmarktleider in informatiesystemen voor luchtvaart, defensie en veiligheid. Seditas was verantwoordelijk voor het totale concept en de uitvoering van de beurshal, met een vloeroppervlak van 1200 m² en een hoogte van 6 meter.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures