AssistantPlus.be, de assistant van de assistants

AssistantPlus.be, de assistant van de assistants

Assistants staan hun manager of team elke dag met raad en daad bij. Zij kunnen voortaan rekenen op de hulp van AssistantPlus.be

 

AssistantPlus.be is een initiatief van Secretary Plus en richt zich tot alle personen met management- ondersteunende functies.

Sneller en efficiënter werken
Assistants staan hun manager of team elke dag met raad en daad bij. Ze zijn thuis in elk domein, van office management, personeelsbeleid, facility management tot communicatie. Ze organiseren, plannen, beheren informatie, zorgen voor correspondentie alsook interne en externe relaties. Elke assistant wordt geconfronteerd met dezelfde uitdaging: hoe deze waaier aan verschillende taken te vervullen op een efficiënte en snelle manier? Ook een assistant zou dus wel een assistant kunnen gebruiken...

Joëlle Tay, Business Development Manager van AssistantPlus.be, licht toe : "We stelden vast bij Secretary Plus dat assistants geconfronteerd worden met een veelheid van informatie, en ze vaak door het bos de bomen niet meer zien. Hun takenpakket is doorheen de jaren erg geëvolueerd en uitgebreid, AssistantPlus.be biedt hier oplossing. Het is een tool die alle informatie die nuttig is voor het uitvoeren van hun dagtaak, op één plaats centraliseert."

AssistantPlus.be
AssistantPlus.be werd in februari 2009 gelanceerd om de behoeften, vragen en verwachtingen van assistants te peilen. De website, die ook een virtuele ontmoetingsplaats is, bevat een bibliotheek met nuttige artikels, een rubriek carrière, een forum, polls, enz.. Assistants vinden er ook een agenda met relevante opleidingen en activiteiten om hun vakkennis bij te schaven. Via de gepersonaliseerde pagina MyZone, kunnen  assistants zich inschrijven op nieuwsbrieven van AssistantPlus.be. Deze pagina omvat een eigen berichtendienst, een sociaal netwerk, een kalender, eigen favorieten en artikels die de assistant zelf selecteert.

Lid worden is volledig gratis en geeft de gebruiker toegang tot alle rubrieken en modules van de website. Aarzel dus niet en schrijf je nu in.

www.AssistantPlus.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures