Feestneus zoekt artiest

Feestneus zoekt artiest

Gent gaat op zoek naar podiumtalent. Niet dat de stad een echt tekort aan talent allerhande heeft, integendeel zelfs, maar Dienst Kunsten wil het almaar toenemende aantal buurt- en straatfeesten gebruiken om nieuwe podia te creëren.

 

Voor de derde maal op rij organiseert de Dienst Kunsten de actie "Feestneus zoekt artiest/ Artiest zoekt feestneus", waarbij beginnend Gents (podium)talent in contact wordt gebracht met organisatoren van buurt- en straatfeestjes. En omgekeerd.

 

 

De inschrijvingsperiode voor de artiesten loopt van 30 april tot 29 mei. Met deze artiesten stellen we een gevarieerde pool samen over uiteenlopende genres en stijlen heen. Het aanbod van de door een professionele jury geselecteerde solo-artiesten of groepen wordt dan gebundeld in een handzame brochure waaruit organisatoren gedurende een jaar maximaal twee maal een act kunnen kiezen. De artiesten zelf worden vergoed door de Stad Gent.

 

Hoe rijker het aanbod, hoe beter de organisatoren een gepaste act kunnen vinden. Daarom start nu een brede oproep. Uiteenlopende steunpunten voor muzikanten en performers worden bij de campagne betrokken en via het Internet worden gedurende een maand promofilmpjes verspreid over de sociale netwerksites.

 

Na de bekendmaking van de geselecteerde groepen en artiesten start een tweede campagne die gericht is op organisatoren van buurt- en straatfeestjes.

www.gent.be/feestneus

Bron: Gent, podium, artiest

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

reBoot Kombuis
We hebben u gemist!
reBoot Kombuis|
04 May 2021

Op 8 mei stoffen we onze kookpotten af en mogen we u eindelijk weer ontvangen op ons scheepsdek voor een spannend Noordzeemenu. Een bijzondere beleving op vrijdag/zaterdagavond met je partner of vrienden, maar ook als schitterende afsluiter van een zakelijke vergadering op ons schip.


Uiteraard is uw gezondheid onze prioriteit, waarbij de huidige COVID voorschriften voor ons slechts een minimum ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Training Online & Hybride Eventmanagement (6 x 2 uur online)

Training Online & Hybride Eventmanagement (6 x 2 uur online)

Eventsector is verbijsterd en rekende op meer, veel meer

Eventsector is verbijsterd en rekende op meer, veel meer

32 miljoen euro voor hypermodern congrescentrum in Hasselt

32 miljoen euro voor hypermodern congrescentrum in Hasselt

Advertenties