Besparingen op personeelsfeesten, zakenreizen en -diners

Besparingen op personeelsfeesten, zakenreizen en -diners

Bijna de helft van de bedrijven bezuinigt op zakenreizen en zakendiners naar aanleiding van de economische crisis. Ook op personeelsfeesten wordt bespaard.

 

Een kwart van de bedrijven is dit nog van plan. 45% heeft sinds de economische crisis een personeelsstop doorgevoerd en 19% is dit nog voornemens. Op personeelsfeesten wordt door 38% van de bedrijven bezuinigd en 17% heeft dit in de planning. Ongeveer 30% van de Europese bedrijven heeft het salarisbudget naar beneden bijgesteld en een kwart is dit nog van plan. Een kwart van de bedrijven stelt minder geld beschikbaar voor trainingen en opleidingen, ruim 10% voert dit op korte termijn nog door.

 

Dit blijkt uit onderzoek van HR-adviesbureau Towers Perrin naar de maatregelen van bedrijven in verband met de economische crisis. Aan het onderzoek werkten 203 (middel)grote ondernemingen mee in de EMEA-regio (Europa, Midden Oosten, Afrika), waaronder ook Belgische en Nederlandse bedrijven.

Bron: Towers Perrin

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.net
eventplanner.live gemist? Herbekijk nu
eventplanner.net|
12 April 2021

Heb je onze allereerste Partner en Developer Conference gemist? Geen paniek! Je kunt de video van het evenement hier herbekijken:

https://www.eventplanner.net/live/

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

INKART zet in op de zomer!

INKART zet in op de zomer!

Vitaliteit in deze tijd! Hoe dan?

Vitaliteit in deze tijd! Hoe dan?

Binnenkort trouwen? Feestzalen stilaan volzet in 2022

Binnenkort trouwen? Feestzalen stilaan volzet in 2022

Advertenties