Benoemingen bij Amsterdam RAI

Benoemingen bij Amsterdam RAI

Amsterdam RAI Convention Centre heeft haar commerciële activiteiten verder toegespitst op klant- en marktbehoefte. De RAI-divisie die het multifunctionele complex aan de Amsterdamse Zuidas exploiteert, is onderverdeeld in Organiser Services, Exhibitor Services en Visitor Services.

 

Ilko Tonen, voorheen commercieel manager, is nu de manager van de afdeling Organiser Services. Deze nieuwe afdeling is een clusering van de bestaande afdeling uit Business Development en Account Management. De afdeling Business Development heeft per 1 januari 2009 als nieuwe manager Erik Takes. Erik heeft ruim 9 jaar bij ACS, Audiovisual Solutions gewerkt.

Erik Tangelder is de nieuwe manager van de afdelingen Exibitor Services en Visitor Services. Tangelder was manager RAI Hotel en Travel Service. Die rol is overgenomen door Bart van der Heijden die al een aantal jaren in dienst is bij Amsterdam RAI jaarlijks ruim 500 evenementen. Het gaat om beurzen, congressen, corporate events en andere niche events die in de hallen en het congrescentrum worden georganiseerd. Het multifunctionele congrescentrum wordt tevens verhuurd als RAI theater voor theaterproducties. Amsterdam RAI Convention Centre is verantwoordelijk voor het optimaal huisvesten van deze evenementen.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures