Neptunus tekent overeenkomst met NOC*NSF

Neptunus tekent overeenkomst met NOC*NSF

Neptunus sloot deze week een samenwerkings- overeenkomst met sportkoepel NOC*NSF. De overeenkomst loopt tot en met de Olympische Spelen in Londen in 2012.

 

Onder de noemer Ambition 2012 werken Neptunus en NOC*NSF de komende jaren samen aan het bereiken van doelstellingen op het gebied van zowel topsport als recreatieve sport.

 

Neptunus heeft reeds een jarenlange binding met sport; Neptunus' tenten en tijdelijke accommodaties worden veelvuldig voor sportevenementen ingezet. Daarnaast focust Neptunus zich op het plaatsen van semi-permanente accommodaties. Directeur Dorrie Eilers licht toe: "Dit zijn geheel demontabele gebouwen, die speciaal ontworpen zijn voor langdurige, vaak meerjarige inzet. Een veel voorkomende toepassing is sporthallen, alleen al op nationaal sportcentrum Papendal zijn momenteel een sprinthal, badmintonhal en schermhal in gebruik."

De samenwerking met NOC*NSF wordt middels Ambition 2012 nog meer verdiept. Dorrie Eilers: "We versterken elkaar. Door deze samenwerking kunnen we ons nog meer en nadrukkelijker met sport in Nederland verbinden."

Erica Terpstra: "Wij zijn trots de komende jaren met Neptunus samen te werken. Ook de ambitie van NOC*NSF om samen met de bonden grote sportevenementen naar Nederland te halen zal door deze samenwerking met Neptunus dichterbij kunnen komen".

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Halito!
Pimp je webinar
Halito!|27 November 2020

Ga voor nog meer beleving en pimp je webinar met eigen opnamestudio, een muzikaal intermezzo, een lachsessie, of ... De mogelijkheden bij Webinarbox zijn eindeloos!


Mag het nog meer zijn? Een volledige totaalbeleving voor, tijdens en na jouw online of hybride event? Laat je inspireren door onze extra's om je webinar te pimpen tot totaalbeleving. Daag ons uit met je specifieke vraag en we ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures