De Boer bouwt 'tent' rond Concorde

De Boer bouwt 'tent' rond Concorde

De Boer is gestart met de bouw van een permanente hanger voor de supersonische Concorde die sinds 2003 op het themapark van de luchthaven van Manchester tentoongesteld wordt.

 

Na meer dan vijf jaar in de openlucht te hebben gestaan wordt de Concorde binnenkort beschermd door een gigantische All Weather Hall van De Boer.

 

De tentoonstellingshal voor de Concorde heeft een oppervlakte van bijna 2200 vierkante meter en meet op het hoogste punt maar liefst 15 meter. De voorzijde van de hal wordt vrijwel volledig voorzien van glaspanelen waardoor de bezoekers van het themapark ook van buitenaf een spectaculair zicht hebben op één van de iconen uit de internationale luchtvaartgeschiedenis. De bouw van de hangar is onderdeel van een groter project om het themapark op de luchthaven verder te ontwikkelen.

 

De nieuwe hangar, waarin ook een restaurant wordt gevestigd, is verbonden met een apart bezoekerscentrum dat eveneens in een All Weather Hall wordt ondergebracht. In het bezoekerscentrum, dat een oppervlakte van meer dan 400 m2 heeft, zijn onder andere een ontvangstruimte, een permanente luchtvaarttentoonstelling en een ruimte voor zakelijke bijeenkomsten te vinden.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Grunewald.bar
Feestelijke fotoshoot voor onze brochure met eindejaarspakketten
Grunewald.bar|03 October 2020

6 Maanden geleden hadden we ons nooit kunnen inbeelden dat we met Grunewald.bar een eindejaarsbrochure zouden uitbrengen met deze feestelijke inhoud.


Onze eventsector is enorm hard getroffen, ben dan ook blij dat we de weg van 'Apéro Skype pakketten' en nu de eindejaarspakketten zijn ingeslagen.

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |

Die foto's doen watertanden ;-)

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures