BloemBloem neemt Anton van Baalen over

BloemBloem neemt Anton van Baalen over

Decoratiebedrijf BloemBloem heeft concurrent Anton van Baalen overgenomen. Door deze overname ontstaat een breder aanbod meubilair, decoratie, standbouw en interieurconcepten.

 

Vooralsnog blijven de 2 labels zelfstandig bestaan en opereren vanuit de bestaande locaties. Later zal gekeken worden naar de mogelijkheden van integratie van de bedrijven.

"Onze prioriteit is en blijft om samen met onze klanten evenementen te organiseren waar een beleving wordt gecreëerd. Een beleving moet je voelen en dat begint met luisteren naar de klant. Met elkaar vertalen we de wensen van de klant tot een stukje vakwerk. Met passie te werk gaan en gebruik maken van natuurlijke materialen zodat een geraffineerd samenspel ontstaat van meubilair, groen en veel mooie bloemen, vormt voor ons de basis.", aldus eigenaar Patrick ’s Gravemade.

Patrick ziet de toekomst voor beide bedrijven met vertrouwen tegemoet: "We zullen gebruik maken van elkaars kennis en expertise die we in de loop van de jaren hebben opgedaan op organisatorisch vlak en in de markt. Door deze overname ontstaat een synergie waarvan onze relaties ook zeker de voordelen ondervinden."

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures